Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Το κινητό «δείχνει» την δράστιδα

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Το κινητό «δείχνει» την δράστιδα

Τι περιμένουν οι Αρχές από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας- Ποιο λάθος «χρεώνουν» στην μυστηριώδη γυναίκα

Στην τελική ευθεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της μυστηριώδους γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην είσοδο των γραφείων της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται η τελευταία στην Καλλιθέα, θεωρούν ότι βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, το «κλειδί» που θα ξεκλειδώσει την ταυτότητα της δράστιδος, είναι το κινητό της τηλέφωνο, με την Αστυνομία να περιμένει το αργότερο αύριο τα δεδομένα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Αρχές γνωρίζουν, ότι η άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα μετέβη στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα από το Παγκράτι με ταξί.

Το λάθος που της «χρεώνουν», είναι ότι κάλεσε το ταξί μέσω εφαρμογής που έχει κατεβάσει στο κινητό της. Έτσι, πιστεύουν ότι θα βρεθεί η διαδρομή που ακολούθησε και κυρίως ο οδηγός του ταξί, ο οποίος θα κληθεί να την αναγνωρίσει, καθώς ήδη στην Αστυνομία έχουν καταλήξει σε πιθανές υπόπτους, βασιζόμενοι και στα βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή που έλαβε χώρα το περιστατικό.

Παράλληλα, αύριο Δευτέρα αξιωματική της Ασφάλειας Αττικής θα μεταβούν και πάλι στο Θριάσειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η 34χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ1, οι αστυνομικοί θα προασπαθήσουν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες από το θύμα, αν είναι σε θέση να το κάνει αυτό, ενώ θα της δείξουν και φωτογραφίες υπόπτων, μήπως αναγνωρίσει το πρόσωπο της γυναίκας που την σημάδεψε τόσο άσχημα.