Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Ποιος έδωσε την εντολή στη μαυροφορεμένη γυναίκα

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Ποιος έδωσε την εντολή στη μαυροφορεμένη γυναίκα

Η πορεία που ακολούθησε

Νέες πληροφορίες έχει στα χέρια της η ατυνομία για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι με θύμα την 34χρονη στην Καλλιθέα.

Η κοπέλα σιγά σιγά ανακαλεί στη μνήμη της νέα στοιχεία που θα νοηθήσουν στον εντοπισμό της μαυροφορεμένης γυναίκας.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει ηθικός αυτουργός και αναζητούν πλέον το πρόσωπο που έδωσε την εντολή για την άγρια επίθεση στο κορίτσι, αλλά και τη γυναίκα που εκτέλεσε το σατανικό σχέδιο.

Η Ιωάννα ήταν από την πρώτη στιγμή κατηγορηματική και επιμένει ότι δε γνωρίζει τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι. Η κατάθεσή της έβαλε την έρευνα σε νέα τροχιά, δηλαδή να υπάρχει ηθικός αυτουργός ο οποίος προσέλαβε και πλήρωσε μια άγνωστη κοπέλα με την εντολή να παραμορφώσει για πάντα την 34χρονη.

Τα πρώτα στοιχεία φωτογραφίζουν ως ηθική αυτουργό γυναίκα από το περιβάλλον της Ιωάννας. Οι υποψίες πέφτουν σε δύο άτομα, όμως οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η εντολή να δόθηκε από άντρα.

Η διαδρομή της μαυροφορεμένης γυναίκας

Η μαυροφορεμένη γυναίκα φαίνεται να μπαίνει στην είσοδο της πολυκατοικίας λίγο πριν την Ιωάννα και ξέρει πώς θα αποφύγει κάμερες, ενώ γνωρίζει απίστευτες λεπτομέρειες όπως ότι η κάμερα που βλέπει την είσοδο δε λειτουργεί όπως αναφέρθηκε στο STAR.

Μπαίνει στον χώρο και κρύβεται στο υπόγειο, ενώ κατά πάσα πιθανότητα το βιτριόλι το έχει κρύψει στο σκούρο σακίδιο που έχει στην πλάτη και χρειάζεται μόνο 53 δευτερόλεπτα για να επιτεθεί στο κορίτσι.

Βγαίνει και κατευθύνεται αριστερά. Γνωρίζει ότι στην καφετέρια οι κάμερες ειναι κλειστές, όπως γνωρίζει ότι δε μπορεί να πάει προς τα κάγκελα γιατί δεν έχει τρόπο διαφυγής. Την καλύπτουν τα δέντρα. Βγαίνει στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Θησέως και πηγαίνει και πάλι αριστερά. Κοντοστέκεται μπροστά από το πρακτορείο του ΟΠΑΠ, όπου υπάρχει κάμερα, αλλά δεν την καταγράφει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Ιωάννα έχει δώσει ένα σημαντικό στοιχείο και αφορά στην περιγραφή του μπουκαλιού, το οποίο κρατούσε η δράστης και έριξε το θειικό οξύ στο πρόσωπό της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 15:48: