Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Έτσι είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Έτσι είναι η μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη

Κοντά στον εντοπισμό της οι αρχές

Πλησιάζει όλο και περισσότερο η αστυνομία στη μαυροφορεμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονη στην Καλλιθέα. Από τις περιγραφές της κοπέλας προς τους αστυνομικούς προκύπτει η περιγραφή της γυναίκας με το βιτριόλι, αποκαλύπτοντας το σκίτσο της δράστριας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Το χρώμα των μαλλιών της ειναι μελί και το μήκος φθάνει μέχρι τον ώμο. Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει και σακίδιο στην πλάτη. Φορά, όμως, και κασκέτο, ενώ χαρακτηρίζεται αθλητικός τύπος, αδύνατη και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή που έγινε.

Αυτή τη στιγμή, η εικόνα της γυναίκας αναλύεται καρέ καρέ, ενώ όπως φαίνεται η εικόνα της δεν ειναι άγνωστη στους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι μοιάζει με άτομο από το περιβάλλον της Ιωάννας.

Επιτυχημένο και το δεύτερο χειρουργείο της 34χρονης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο κατά σειρά χειρουργείο της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η επέμβαση της 34χρονης Ιωάννας ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης και διήρκεσε τουλάχιστον τρεις ώρες. Όπως ανέφεραν οι γιατροί της κοπέλας, και το δεύτερο χειρουργείο πήγε καλά, όμως αναμένεται να υποβληθεί σε αρκετά ακόμα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Περιμένουμε ταυτοποίηση και απόδειξη, λέει ο δικηγόρος της 34χρονης

«Όλοι ελπίζουμε πως η αστυνομία θα μπορέσει να καταλήξει με βεβαιότητα και να αποδείξει, οι έρευνες είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο, περιμένουμε την ταυτοποίηση και την απόδειξη» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Νίκος Αλεξανδρής., αναγνωρίζοντας πως ο κλοιός σφίγγει για την γυναίκα που εξαπέλυσε την επίθεση.

«Στην αρχή υπάρχει το σοκ της επίθεσης, αλλά περνώντας ο χρόνος ανασύρει μνήμες και προσπαθεί να καταλήξει στο τι έχει συμβεί, μεταφέρει στην αστυνομία κάθε μέρα ό,τι θυμάται» είπε για την 34χρονη.