Επίθεση με βιτριόλι: Συνδυασμό προσωπικού και επαγγελματικού «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από το κίνητρο

Επίθεση με βιτριόλι: Συνδυασμό προσωπικού και επαγγελματικού «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από το κίνητρο

Η κατάθεση της 34χρονης αναμένεται να βοηθήσει τις έρευνες

Συνδυασμός προσωπικού και επαγγελματικού φαίνεται να είναι ο λόγος της επίθεσης με βιτριόλι που έγινε στην 34χρονη την Τετάρτη στην Καλλιθέα ωστόσο αναμένεται η κατάθεση της γυναίκας η οποία και θα ρίξει φως της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, Απόστολο Λύτρα, και τα όσα μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Mega η 34χρονη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αποκάλυψε ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα ήταν κρυμμένη στο υπόγειο της εταιρείας και πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της. Της πέταξε το βιτριόλι και εξαφανίστηκε. Μάλιστα, όπως τόνισε η γυναίκα με τα μαύρα φάνηκε να κινήθηκε σαν να ήξερε το χώρο.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια και κυρίως εξονυχιστικά τα βίντεο από τα παρακείμενα καταστήματα για να εντοπίσουν την γυναίκα που έκανε την επίθεση. Ωστόσο τα στοιχεία αυτή την ώρα είναι λιγοστά. Πάντως, από τα μέχρι τώρα δεδομένα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο λόγος της επίθεσης είναι συνδυασμός προσωπικού και επαγγελματικού ζητήματος.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, στα γραφεία της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζονται πολύ προσεκτικά δεκάδες βίντεο από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων, ταυτόχρονα οι Αρχές ψάχνουν αξιόπιστες μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής. Οι έρευνες των αστυνομικών, βέβαια, δεν είναι τόσο εύκολες, καθώς το υλικό από τις κάμερες έχει καταγράψει μια γυναικεία φιγούρα, η οποία όμως δεν κρίνεται αξιοποιήσιμη. Επίσης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα μαρτυρίες, κανείς άλλος εκτός από την 34χρονη δεν έχει δει τη δράστρια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...