Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για το βιασμό και το θάνατο 44χρονης

Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για το βιασμό και το θάνατο 44χρονης

Κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια Βέροιας

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν οι δύο κατηγορούμενοι για τον βίαιο θάνατο της 44χρονης, η σορός της οποίας εντοπίστηκε το πρωί της προηγούμενης Τρίτης στην άκρη ενός περιφερειακού δρόμου της Βέροιας.

Οι ηλικίας 50 και 47 ετών Ρομά, απολογήθηκαν νωρίτερα στην ανακρίτρια της Βέροιας και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Για την παραπομπή τους σε δίκη θα αποφανθεί το προσεχές διάστημα το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, αφού περατωθεί η κύρια ανάκριση.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι οι κατηγορούμενοι έκαναν χρήση ναρκωτικών και ήταν γνώριμοι των διωκτικών αρχών. Σύμφωνα με τη δικογραφία, βίασαν την 44χρονη, η οποία προέβαλε αντίσταση, ενώ τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης κάνουν λόγο για «βίαιο και ασφυκτικό θάνατο».

Η νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε ημίγυμνη από περαστικό και ακολούθησαν αρκετές προσαγωγές υπόπτων, μεταξύ αυτών και των δύο κατηγορουμένων, που σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., εξεταζόμενοι υπέπεσαν σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...