Νέο κατάστημα LIDL στη Λήμνο

Νέο κατάστημα LIDL στη Λήμνο

Πρόκειται για το πρώτο για το 2020 και το 225ο της αλυσίδας

Ένα νέο κατάστημα Lidl Ελλάς, το πρώτο για το 2020 και το 225ο της αλυσίδας, εγκαινιάστηκε στην Λήμνο, την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020.

Με χώρο πώλησης 1325 τ.μ., 7 ταμεία και 171 θέσεις στάθμευσης, τo νέο κατάστημα, που εδρεύει στη λεωφόρο Δημοκρατίας και Ειρήνης 1, στοχεύει να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών του νησιού αλλά και να προσφέρει στους πελάτες μια νέα, ευχάριστη και μοντέρνα εμπειρία αγορών.

Ο χώρος του parking καθώς και οι εσωτερικοί χώροι είναι φιλικοί προς τις οικογένειες, μικρά παιδιά και ΑμεΑ, ενώ οι άνθρωποι της Lidl Ελλάς είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους πελάτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τους δώσουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη βασική αρχή ποιότητας-τιμής προϊόντων που χαρακτηρίζει την εταιρία αλλά και μια πληθώρα προσφορών.

Η λειτουργικότητα, η άνεση και η εξυπηρέτηση στεγάζονται σε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα – επένδυση για την τοπική κοινωνία και οικονομία, μέσω του οποίου η Lidl Ελλάς συνεισφέρει ενεργά στη δημιουργία άμεσων και έμμεσων θέσεων εργασίας στο ακριτικό νησί του Αιγαίου.

Η ενδυνάμωση της παρουσίας της Lidl Ελλάς στη νησιωτική Ελλάδα αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την εταιρία, με ιδιαίτερη σημειολογική σημασία και προγραμματισμό με συνέπεια σε βάθος χρόνου.