Έσπασαν τα ισόβια για την δολοφονία της νύφης του με 45 μαχαιριές

Έσπασαν τα ισόβια για την δολοφονία της νύφης του με 45 μαχαιριές

Ο 47χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 14 ετών με το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου

Έσπασαν τα ισόβια για τον 47χρονο σήμερα δράστη της δολοφονίας τον Ιούλιο του 2013 στο Στείρι Βοιωτίας της 32χρονης νύφης του, Έφης Σαρατσή, την οποία κατέσφαξε με 45 μαχαιριές μπροστά στα μάτια του μόλις δυόμιση ετών γιου της.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα lamiareport.gr, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας αναγνώρισε στον καθ' ομολογίαν δράστη το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 14 ετών για ανθρωποκτονία από πρόθεση και φυλάκιση 4 μηνών για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ακολούθησαν στιγμές έντασης και οργής από την οικογένεια του θύματος, που φώναζαν, αν υπάρχει δικαιοσύνη και την Αστυνομία να φυγαδεύει τον καταδικασθέντα από την πίσω πόρτα, όπου και ανέμενε η κλούβα για τη μεταγωγή του. «Σκοτώστε ελεύθερα. Σε 7 χρόνια θα είστε έξω», ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές διαμαρτυρίας και αγανάκτησης που ακούστηκαν έξω από το Εφετείο Λαμίας, αμέσως μετά το άκουσμα της ποινής.

Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος

Νωρίτερα, ο δράστης της δολοφονίας της 32χρονης και κουνιάδος της, επανέλαβε αρκετές φορές τη λέξη «συγνώμη», εκφράζοντας την επιθυμία του, να είχε τη δυνατότητα να γυρίσει την ζωή πίσω, για να μην έκανε όσα έκανε. Για την αποτρόπαια πράξη του, υποστήριξε ότι δε θυμάται σχεδόν τίποτα, μόνο αμυδρά τις φωνές. Είπε, ότι η 32χρονη ήταν «αστέρι», αλλά υποστήριξε ότι ποτέ δεν την είχε δει ερωτικά.