Στην εντατική 15χρονος από ατύχημα με αυτοσχέδιο μοτοποδήλατο

Στην εντατική 15χρονος από ατύχημα με αυτοσχέδιο μοτοποδήλατο

Υπέστη κάταγμα στο κρανίο και επισκληρίδιο αιμάτωμα

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται 15χρονος, μετά από ατύχημα που είχε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Πίσσιδες στο Άγιο Νικόλαο, όταν το μοτοποδήλατο του ανετράπη κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα anatolh.gr, ο 15χρονος αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, φέροντας όπως είπε ο Διοικητής, Μανώλης Ανδρεαδάκης, σοβαρότατα τραύματα και συγκεκριμένα κάταγμα στο κρανίο και επισκληρίδιο αιμάτωμα. Το παιδί διασωληνώθηκε και μετά από σχετική συνεννόηση μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου και μπήκε αμέσως στην αίθουσα του χειρουργείου.

Μετά από 4 περίπου ώρες που διήρκεσε η σοβαρή επέμβαση, το 15χρονο αγόρι νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Από την πλευρά του ο Διοικητής της Τροχαίας Αγίου Νικολάου, Πέτρος Ζερβάκης, ανέφερε ότι «το συγκεκριμένο όχημα στο οποίο επέβαινε ο νεαρός, ήταν ποδήλατο, στο οποίο είχε τοποθετηθεί κινητήρας και είχε ουσιαστικά μετατραπεί σε μοτοποδήλατο». Μάλιστα το όχημα, όπως μας είπε ο κ. Ζερβάκης, «έχει κρατηθεί και θα ζητηθεί από το Μηχανολογικό της Διεύθυνσης Μεταφορών να το εξετάσει».