Σύζυγος σκηνοθέτη: Είχε χτυπήματα παντού, οι ώμοι του ήταν σχεδόν εξαρθρωμένοι

Σύζυγος σκηνοθέτη: Είχε χτυπήματα παντού, οι ώμοι του ήταν σχεδόν εξαρθρωμένοι

«Ψυχολογικά τα παιδιά μου είναι σοκαρισμένα, τρομαγμένα»

Την κατάσταση του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ και των παιδιών της όταν τους είδε στο νοσοκομείο μετά τη σύλληψή τους στο Κουκάκι περιέγραψε η σύζυγός του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

«Ο άνδρας μου ήταν με κολάρο, με το ένα μάτι κλεισμένο, μελανιασμένο όλο του το πρόσωπο, οι ώμοι του σχεδόν εξαρθρωμένοι και είχε χτυπήματα σε αγκώνες, σε πλάτη, παντού», περιέγραψε στην τηλεφωνική της επικοινωνία με την εκπομπή.

Η σύζυγος του Δημήτρη Ινδαρέ μίλησε και για το πώς ήταν τα παιδιά της, όταν τα είδε στον Ερυθρό Σταυρό, λέγοντας ότι, «τα παιδιά μου ευτυχώς- διότι προφανώς ο άνδρας μου αντιστάθηκε πιο πολύ επειδή έσερναν τα παιδιά μας- τα παιδιά μας δεν αντιστάθηκαν τόσο πολύ. Είχαν μώλωπες στα χέρια και στα πόδια τους αλλά ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τον σύζυγό μου. Ψυχολογικά είναι σοκαρισμένοι, τρομαγμένοι… προσπαθούμε να ξαναβρούμε λίγο κάπως τον εαυτό μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως αντιδράσεις προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο από το Κουκάκι που ακούγεται ο Δημήτρης Ινδαρές κατά τη σύλληψη του ίδιου και των γιων του.

«Το δέσιμο είναι ταπείνωση, γιατί κανείς δεν σας έχει αντισταθεί. Είναι ταπείνωση. Λύστε με γιατί δεν μπορώ άλλο. Αμέσως. Η φυσική κατάσταση είναι να είμαστε ελεύθεροι και να μην υπακούμε σε κανένα μίσος. Κανενός αναρχικού. Σαν αναρχικοί συμπεριφέρεστε. Που καίνε τα μαγαζιά έτσι από καπρίτσιο. Από ιδεοληψία. Αυτό που κάνετε είναι χειρότερο. Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν σας αντιστέκεται κανείς» ακούγεται να λέει ο Δημήτρης Ινδαρές στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Open.