Ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε σε θεμέλια σπιτιού στην Αλόννησο

Ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε σε θεμέλια σπιτιού στην Αλόννησο

Βρέθηκε από συνεργείο που εκτελούσε εργασίες

Ανθρώπινος σκελετός αγνώστου μέχρι στιγμής ατόμου βρέθηκε σήμερα στην Αλόννησο και συγκεκριμένα στη θέση Κάμπος-Βότση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα magnesianews.gr, στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Αστυνομίας από το Τμήμα της Αλοννήσου, προκειμένου να προχωρήσει στην εξέταση του σκελετού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνεργείο οικοδομικών εργασιών έσκαβε σε σημείο οικοδομής, προκειμένου να δημιουργήσει αποχέτευση και βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα οστά θα σταλούν για εξέταση και ταυτοποίηση dna. Παράλληλα, αναμένεται να γίνει έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί, σε ποιο πρόσωπο μπορεί να ανήκει, ενώ θα διερευνηθούν οι περιπτώσεις και των όποιων εξαφανίσεων στο νησί.

Που επικεντρώνονται οι έρευνες

Οι έρευνες επικεντρώνονται περισσότερο σε 54χρονο Κρητικό, που εξαφανίστηκε το 2013 στο νησί και στον Γιώργο Καραμηχαϊλίδη που εξαφανίστηκε το 2016. Ο 54χρονος εξαφανίστηκε από φιλικό σπίτι, στο οποίο φιλοξενούνταν, τον Σεπτέμβριο του 2013, στην περιοχή Στενή Βάλα.

Η απουσία του προκάλεσε ανησυχία στους φίλους του, που δήλωσαν την εξαφάνισή του στην Αστυνομία, ενώ τότε φέρεται να υπήρξε μαρτυρία, ότι ο 54χρονος εθεάθη σε αγροτική περιοχή κοντά στη «Στενή Βάλα» Αλοννήσου. Η περιοχή ερευνήθηκε τότε εξονυχιστικά από εδάφους και από αέρα, όμως δεν εντοπίστηκε ίχνος του εξαφανισμένου.