Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της πρώην συζύγου του

Κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της πρώην συζύγου του

Ομολόγησε στο δικαστήριο, ότι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις σεξουαλικές ορμές του

Σε κάθειρξη 8 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ένας 54χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο προέβαινε σε σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της πρώην συζύγου του.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα grtimes.gr, ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση παιδιού, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, προσβολή της αιδούς ανηλίκου, πρόσκληση στην παράνομη χρήση ναρκωτικών, ενώ το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Στην απολογία του ο 54χρονος ομολόγησε τις πράξεις του, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τις σεξουαλικές ορμές του.

Σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε συνολική κάθειρξη 16 ετών από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και βρίσκεται στη φυλακή τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά μετά την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου αναμένεται να αποφυλακιστεί, καθώς έχει εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ποινής του, σύμφωνα με νομικούς κύκλους.

Από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε, ότι η 20χρονη σήμερα κοπέλα ζούσε με τους γονείς της μέχρι το 2004, ενώ φοιτούσε στη Α΄ Τάξη Δημοτικού, όταν αυτοί χώρισαν. Η μητέρα της παντρεύτηκε τον κατηγορούμενο και το 2007 απέκτησαν μαζί άλλη μια κόρη. Παρά το γεγονός ότι χώρισαν το 2010, διατηρούσαν φιλικές σχέσεις και ο 54χρονος διέμενε στο σπίτι της πρώην συζύγου του.

Όταν η μητέρα έλειπε σε επαγγελματικά ταξίδια, άφηνε τις δύο κόρες της στη φύλαξη και στη φροντίδα του κατηγορούμενου. Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας της έδρας, από το 2011 έως το 2015, μέρα παρά μέρα ο καθ’ ομολογία δράστης πήγαινε στο δωμάτιο της θετής του κόρης, από την ηλικία των 12 έως τα 16 της χρόνια και ικανοποιούσε τη σεξουαλική του επιθυμία με τις πατούσες της παθούσας.

Ακόμη, της ζητούσε να του στέλνει άσεμνες φωτογραφίες μέσω facebook και από το 2013 και μετά την παρακινούσε να κάνει χρήση χασίς. Τελικά, η κόρη αποκάλυψε τα όσα συνέβαιναν στη μητέρα της και έτσι ενημερώθηκε η αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη του κατηγορούμενου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...