Φονικό στα Μέγαρα: Τι λέει η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου που πυροβόλησε τον κουνιάδο του

Φονικό στα Μέγαρα: Τι λέει η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου που πυροβόλησε τον κουνιάδο του

50χρονος κατηγορούμενος: «Με μείωναν συνεχώς»

Συγκλονισμένη παραμένει η εν διαστάσει σύζυγος του σωφρονιστικού υπαλλήλου που πυροβόλησε τον κουνιάδο του και την σύζυγό του στα Μέγαρα, η οποία ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του.

Ο κατηγορούμενος, που βρίσκεται προφυλακισμένος, είχε πυροβολήσει τον κουνιάδο του και τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, επειδή τους θεωρούσε υπεύθυνους για το χωρισμό του.

Δύο εβδομάδες μετά το έγκλημα που πάγωσε τη μικρή κοινωνία των Μεγάρων και βύθισε στο πένθος δύο οικογένειες, η εν διαστάσει σύζυγος του σωφρονιστικού υπαλλήλου πέρασε την πόρτα του 3ου τακτικού ανακριτή και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ζητάω την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου που σκόρπισε την οδύνη σε όλη μας την οικογένεια» ήταν τα μόνα λόγια που θέλησε να πει η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου, μόλις βγήκε από το γραφείο του ανακριτή.

«Η θέση η δική μας είναι ότι ο άνθρωπος αυτός μπήκε αποφασισμένος και εισέβαλε σε μία οικία , όπου κατοικούσε ο άτυχος γιατρός με τα τρία ανήλικα τέκνα του και με τη γυναίκα του,  με σκοπό  να θερίσει, με σκοπό να αφαιρέσει ζωές» υπογράμμισε η Γιάννα Παναγοπούλου, συνήγορος πολιτικής αγωγής.

50χρονος κατηγορούμενος: «Με μείωναν συνεχώς»

Ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε πως η σύζυγός του και η οικογένειά της συνεχώς τον μείωναν λόγω της χαμηλής κοινωνικής του θέσης.

«Θεωρούσα ότι δεν αξίζει να ζω, άλλωστε ήμουν ένα τίποτα, όπως συνεχώς μου θύμιζαν οι συγγενείς  της συζύγου μου. Γι’ αυτό προμηθεύτηκα το όπλο από άγνωστο σε μένα αλλοδαπό στην περιοχή της Ομόνοιας, προκειμένου να θέσω τέλος στην ανούσια ζωή μου. Γι’ αυτό και πήγα στο σπίτι της συζύγου μου για να αποχαιρετήσω το παιδί μου. Από εκεί και πέρα δε θυμάμαι τίποτα», υποστηρίζει ο 50χρονος

«Η γυναίκα αυτή ήθελε να κάνει οικογένεια, πίστευε σε αυτό τον δεσμό. Ό,τι λέει ό κύριος κατηγορούμενος είναι για να ελαφρύνει τη θέση του» σημειώνει η συνήγορος, κ.Παναγοπούλου.

Τις επόμενες ημέρες η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου θα καταθέσει στον ανακριτή.

Δείτε το βίντεο στο 36': 38'':

Παρακαλούμε περιμένετε ...