Έγκλημα στα Μέγαρα: «Ήθελα να αυτοκτονήσω»

Έγκλημα στα Μέγαρα: «Ήθελα να αυτοκτονήσω»

Τί ανέφερε στην απολογία του ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 48χρονου κουνιάδου του

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 48χρονου κουνιάδου του και τον τραυματισμό της συζύγου του, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στα Μέγαρα.

Ο 50χρονος στην απολογία του, η οποία διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα, εμφανίζεται να ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται τη μοιραία στιγμή που σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον άτυχο γιατρό και τη σύζυγο του. «Ήθελα να αυτοκτονήσω» φέρεται να είπε ενώπιον του ανακριτή αναφέροντας πως την περασμένη Πέμπτη λίγο πριν το έγκλημα είχε επισκεφθεί στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και αποχαιρέτησε το παιδί του καθώς είχε σκοπό στη συνέχεια να αυτοκτονήσει.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκε τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, που όπως λέει, αντιμετωπίζει και για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του προσκόμισε στον 3ο τακτικό ανακριτή τις συνταγές του γιατρού που του είχε χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, η υπεράσπιση του ζήτησε με αίτημα της τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.