Καμίνια: Ανατροπή στην υπόθεση με τις μαχαιριές 14χρονης κατά της μητέρας της

Καμίνια: Ανατροπή στην υπόθεση με τις μαχαιριές 14χρονης κατά της μητέρας της

«Η μόνη εξήγηση που έχει δοθεί μέχρι τώρα είναι ότι υπνοβατούσε» τονίζει ο σύντροφος της 48χρονης

Στο Θριάσιο νοσοκομείο αλλά εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται η 48χρονη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από την ανήλικη κόρη της, μέσα στο σπίτι τους στα Καμίνια, την ώρα που εκείνη κοιμόταν. Η μητέρα δύο παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στον θώρακα, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

Η 14χρονη κόρη της, της κατάφερε 8 χτυπήματα με μαχαίρι που βρήκε στην κουζίνα, την ώρα που εκείνη κοιμόταν στο σαλόνι.

Στο νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκε και η ανήλικη λόγω τραυματισμού της και εκεί την επισκέφθηκαν Αστυνομικοί της Ασφάλειας. Ωστόσο, όπως μεταδόθηκε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 14χρονη δεν ήταν σε θέση να δώσει απαντήσεις για το τι την οδήγησε σε αυτήν την πράξη:

«Δεν θυμάμαι πολλά. Για οτιδήποτε θυμηθώ στο μέλλον θα ενημερώσω τις δικαστικές αρχές». Οι ειδικοί που την εξέτασαν, δεν διέγνωσαν κάποια ψυχική νόσο σε πρώτο χρόνο.

Το κουζινομάχαιρο με το οποίο τραυμάτισε η νεαρή την μητέρα της, βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών σε απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι τους. Η 48χρονη δηλώνει ότι το μόνο που θέλει είναι να ξεχαστεί το τραγικό περιστατικό και να επιστρέψει στα παιδιά της.

«Η μόνη εξήγηση είναι ότι υπνοβατούσε»

Ο σύντροφος της μητέρας που δέχτηκε την επίθεση, δίνει νέα τροπή στην υπόθεση, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Open: «Η μικρή είναι ένα θαυμάσιο παιδί. Δεν έπαιζε video games, είναι του αθλητισμού περισσότερο. Η μόνη εξήγηση που έχει δοθεί μέχρι τώρα είναι ότι υπνοβατούσε εκείνη τη νύχτα. Ξύπνησε από τις φωνές της μητέρας της και υπέστη σοκ».

Το 14χρονο κορίτσι έχει επιστρέψει στο σχολείο της και στις καθημερινές δραστηριότητες και συνήθειές της. Άποψη των ειδικών είναι πως το κορίτσι δεν πρέπει να παρεκκλίνει από το πρόγραμμά της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, ανέφερε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, πως «μετά το περιστατικό ο αρμόδιος εισαγγελέας και ανακριτής αποφάνθηκαν πως το παιδί πρέπει να συνεχίσει να παρακολουθεί απρόσκοπτα τη σχολική του καθημερινότητα και του επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα για να παρακολουθείται από ειδικό ψυχολόγο».