Η κατάθεση του χειριστή του μηχανήματος θα δώσει απαντήσεις για την τραγωδία του Αλμυρού

Η κατάθεση του χειριστή του μηχανήματος θα δώσει απαντήσεις για την τραγωδία του Αλμυρού

Ο 32χρονος δεν έχει εμφανιστεί στις Αρχές- «Είναι τρομοκρατημένος», αναφέρει ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ

Εξακολουθεί να διαφεύγει από τις Αρχές ο 32χρονος χειριστής του μοιραίου μηχανήματος στο λούνα παρκ που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα και το θάνατο μίας 13χρονης κοπέλας στον Αλμυρό Βόλου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ Χρήστος Νάστος, ανέφερε ότι ο άνδρας εξαφανίστηκε διότι φοβήθηκε:

«Είναι τρομοκρατημένος, είναι συγκλονισμένος για το περιστατικό. Θεωρεί ότι δεν έχει την παραμικρή ευθύνη διότι δεν έκανε κάποιον κακό χειρισμό που να προκαλέσει το δυστύχημα», τόνισε ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι θέμα χρόνου ωστόσο να εμφανιστεί και να παρουσιαστεί στις Αρχές.

Το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής

Στο μεταξύ σύμφωνα με τη νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε, ο θάνατος της ανήλικης κοπέλας προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά κατάγματα στα πόδια, αφού το άτυχο κορίτσι εκσφενδονίστηκε, ενώ βρισκόταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο λούνα παρκ.

Η κηδεία θα γίνει το πρωί της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου στις 11.00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας της κοπέλας

Το πρωί της Δευτέρας επιδεινώθηκε η υγεία του πατέρα του νεαρού κοριτσιού. Ο πατέρας στο άκουσμα της τραγικής είδησης δεν άντεξε, υπέστη σοκ και λόγω ενός προβλήματος, που ήδη αντιμετώπιζε με την καρδιά του, υπέστη έμφραγμα, με συνέπεια να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Βόλου και να εισαχθεί στη Στεφανιαία Μονάδα. Αν και οι πρώτες εξετάσεις του δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, τη Δευτέρα παρουσίασε αρρυθμίες και θα διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για περαιτέρω εξετάσεις.

Εξάλλου, όπως μετέδωσε ο τ/σ Ant1, η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι στον πατέρα της 13χρονης. Συγκεριμένα, εργάζεται ως οδηγός φορτηγού και πριν από μόλις μία εβδομάδα μετέφερε μέρος του εξοπλισμού, που χρησιμοποιήθηκε για να «στηθεί» το μοιραίο λούνα παρκ. Μια εβδομάδα αργότερα έχασε το παιδί του στο ίδιο λούνα παρκ.