Τι αποκάλυψε ο πατέρας της 24χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Τι αποκάλυψε ο πατέρας της 24χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Την έβριζε, τη χτυπούσε και ο φίλος της άκουσε το «μπαμ» στο τηλέφωνο είπε μιλώντας στον τ/σ Star

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Λέσβου από την δολοφονία της 24χρονης από τον 25χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στην περιοχή των Λουτρών, ενώ ο πατέρας του θύματος μίλησε στον τ/σ Star και περιέγραψε πως έγινε το φονικό, μέσω της μαρτυρίας φίλου του θύματος, με τον οποίο μιλούσε τη μοιραία στιγμή στο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, χθες το βράδυ η 24χρονη συνομιλούσε στο τηλέφωνο με ένα φίλο της από τη Θεσσαλονίκη, όταν στο ακουστικό του άκουσε ξαφνικά έναν πυροβολισμό και στη συνέχεια δεν ξανάκουσε. Αμέσως μετά, ο φίλος του θύματος τηλεφώνησε στον πατέρα της και τον ενημέρωσε, ότι κάτι κακό έγινε. Όπως είπε ο πατέρας του θύματος στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στον τ/σ Star «εμείς το μάθαμε μέσω ενός φίλου, που μιλάγανε εκείνη την ώρα, από την Θεσσαλονίκη, που σπουδάζανε μαζί».

Περιγράφοντας το τι του μετέφερε ο φίλος της κόρης του, είπε ότι «το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως την έβριζε, τη χτυπούσε και ο φίλος της άκουσε το "μπαμ". Και την χτύπησε στο πρόσωπο». Ερωτηθείς για τη σχέση του ζευγαριού, είπε ότι «ήτανε 2 χρόνια παντρεμένοι» και πρόσθεσε ότι «είχαν προβλήματα, όπως όλα τα ζευγάρια. Ο σύζυγός της ήταν νευρικός, περισσότερο απ' ό, τι έπρεπε». Απαντώντας σε ερώτηση αν ήταν σε διάσταση, είπε «δεν ήταν χωρισμένοι. Θα έπαιρναν διαζύγιο».

Ο τραγικός πατέρας αρνήθηκε πάντως να πει οτιδήποτε για το μόλις 2 ετών εγγόνι του, το κοριτσάκι που κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, την ώρα που έγινε το έγκλημα και το οποίο μέσα σε μία στιγμή έχασε και τους δύο του γονείς.

Το πάθος και η ζήλια του όπλισαν το χέρι

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 25χρονος έτρεφε ένα αρρωστημένο πάθος και ζήλια για την 24χρονη σύζυγό του, η σχέση με την οποία είχε διαρραγεί λόγω των συνεχόμενων μικροκαβγάδων. Ο ίδιος φέρεται να επεδίωκε την επανασύνδεση, ωστόσο η άτυχη κοπέλα φαίνεται ότι δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο, όπως προκύπτει και απ' όσα είπε ο πατέρας της στο Star.

Ο 25χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Μυτιλήνης, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή. Ο συλληφθής ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου.