Ελεύθερη η 32χρονη για την πτώση του συντρόφου της από το μπαλκόνι

Ελεύθερη η 32χρονη για την πτώση του συντρόφου της από το μπαλκόνι

Με περιοριστικούς όρους

Ελεύθερη έφυγε από το γραφείο του ανακριτή η 32χρονη, η οποία κατηγορείται, ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον σύντροφο της ρίχνοντας τον από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου, με αποτέλεσμα εκείνος να τραυματιστεί σοβαρά.

Μετά την απολογία της ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να την αφήσουν ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Στην νεαρή γυναίκα επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μία φορά τον μήνα. Η 32χρονη, με καταγωγή από τον Λίβανο, σε δηλώσεις αρνήθηκε ότι έσπρωξε τον σύντροφό της, ισχυριζόμενη πως του περιστατικού είχε προηγηθεί καυγάς.

"Ελπίζω να γίνει καλά. Φοβήθηκα μετά από καυγά που είχαμε και τον κλείδωσα έξω, στο μπαλκόνι. Κάλεσα τρεις φορές την αστυνομία, για να με βοηθήσει. Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα..." ανέφερε, ενώ ο δικηγόρος της συμπλήρωσε πως ο 39χρονος ήταν σε κατάσταση παροξυσμού: "Φώναζε και απειλούσε σε κατάσταση αμόκ, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοολ και ναρκωτικών ουσιών. Μέχρι τη δίκη, θα αποδειχθεί πως η εντολέας μου δεν έσπρωξε ποτέ τον άνδρα".

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονη ενώπιον του ανακριτή ισχυρίστηκε, πως δεν γνωρίζει τις ακριβείς συνθήκες πτώσης του συντρόφου της: "Είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε. Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από μένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή. Είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες μπύρας. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα κουτί με ναρκωτικά χάπια και τρεις φιάλες κρασιού" φέρεται να είπε στην απολογία της.

Παρακαλούμε περιμένετε ...