Τσακώθηκε με την φίλη του και έπεσε από τον 3ο όροφο

Τσακώθηκε με την φίλη του και έπεσε από τον 3ο όροφο

Η 32χρονη ανέφερε ότι κάλεσε την Αστυνομία, καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της

Την πτώση του από τον τρίτο όροφο του σπιτιού του στα νότια προάστια της Αττικής έφερε ο διαπληκτισμός με τη σύντροφό του. Ο λόγος για έναν 39χρονο, ο οποίος αφού πρώτα τσακώθηκε με την 32χρονη σύντροφό του, στη συνέχεια έπεσε από το μπαλκόνι και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Η Λιβανέζα στην καταγωγή είχε έναν ακόμη τσακωμό με τον φίλο της, στο διαμέρισμα όπου έμεναν. Μόνο που αυτήν τη φορά τα πράγματα κατέληξαν πολύ πιο άσχημα από ό,τι και η ίδια θα φανταζόταν.

Το Star παρουσίασε στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων δηλώσεις της νεαρής γυναίκας, μέσω του οποίου έδωσε την εκδοχή της όσον αφορά του τι συνέβη: «Είμαι πάρα πολύ λυπημένη, ταραγμένη και συγκλονισμένη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η υγεία και η ζωή του συντρόφου μου. Αυτό που θέλω είναι να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά», επισήμανε.

Η 32χρονη ανέφερε ότι κάλεσε την Αστυνομία, καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της. Αυτός ήταν και ο λόγος που όταν ο σύντροφός της βγήκε στο μπαλκόνι, φέρεται να τον κλείδωσε.

Ο 39χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ωνάσειο, διότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του και ακόμα δεν έχει καταθέσει στους αστυνομικούς. Η σύντροφός του θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και κατά αντιπαράσταση εξέταση, καθώς το βράδυ του Σαββάτου η κατάσταση φαίνεται ότι βγήκε εκτός ελέγχου.

Η απολογία της θα γίνει σήμερα στον ανακριτή.