Τον σκότωσε επειδή του ζήτησε το λόγο για ρευματοκλοπή

Τον σκότωσε επειδή του ζήτησε το λόγο για ρευματοκλοπή

Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο

Προθεσμία ζήτησε και πήρε προκειμένου να απολογηθεί αύριο Παρασκευή ο 69χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι το μεσημέρι της Τετάρτης σκότωσε με μαχαιριές 52χρονο γείτονά του στο Ελαιοχώρι Δυτικής Αχαΐας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes.gr, αιτία για την δολοφονία του 52χρονου ήταν ο καβγάς που είχε με τον κατηγορούμενο για την κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από το σπίτι του θύματος. Συγκεκριμένα, το θύμα δέχτηκε χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιά και το θώρακα από τον 69χρονο, όταν φέρεται να του ζήτησε εξηγήσεις, για ρεύμα που κατανάλωνε παίρνοντάς το με μπαλαντέζα από το πατρικό του σπίτι.

Μάλιστα, ο 52χρονος φέρεται να δέχτηκε το πρώτο χτύπημα, ενώ ήταν σκυμμένος στο αυτοκίνητό του και ενώ προσπάθησε να ξεφύγει, ο δράστης τον κυνήγησε και τον μαχαίρωσε για δεύτερη και μοιραία φορά. Ο 69χρονος αμέσως μετά κρύφτηκε σε αποθήκη του Δημοτικού Σχολείου του χωριού, όπου όμως εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς, ενώ είχε ακόμα μαζί του και το φονικό μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 69χρονος είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τη δικαιοσύνη, καθώς ήταν έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.