«Έδενε το παιδί στο ριλάξ και έφευγε, την ημέρα της φωτιάς έλειπε για ώρες»

«Έδενε το παιδί στο ριλάξ και έφευγε, την ημέρα της φωτιάς έλειπε για ώρες»

Οι αποκαλύψεις του συνηγόρου της 30χρονης που κάηκε το βρέφος της στη Βάρκιζα

«Το έγκλημα ήταν πως έφυγε πριν έρθει ο σύντροφος της για να προσέχει το παιδί. Λόγω της έλλειψης αγωγής έφευγε πιο συχνά. Τις υπόλοιπες ημέρες έφευγε και γύριζε πιο νωρίς μόνο αυτήν έλειψε τόσες πολλές ώρες. Όντως έδενε το παιδί στο ριλάξ για να μην πέσει» ανέφερε ο συνήγορος της 30χρονης μητέρας που κάηκε το παιδι της στη Βάρκιζα, Σπ. Δημητρίου.

Η νεαρή γυναίκα χθες κρίθηκε προφυλακιστέα έπειτα από την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που έχει διατάξει η ανακρίτρια, μετά από αίτημα της υπεράσπισης, δεν έχει ολοκληρωθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με το συνήγορο της το τελευταίο διάστημα είχε σταματήσει να παίρνει τα φάρμακα της.

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης η κατηγορούμενη φέρεται να έκανε λόγο για ατύχημα και ισχυρίστηκε πως άφησε μόνο το κοριτσάκι θεωρώντας ότι θα το πρόσεχε ο οδηγός ταξί με τον οποίο είχε σχέση.

Η ίδια έλειπε για ώρες και συνάντησε έναν Αλβανό φίλο της που την περίμενε μέσα στο αυτοκίνητό του. Η 30χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε  πως είχε αναμμένη τη σόμπα στο διαμέρισμα και ότι χρησιμοποιούσε το πιστολάκι μαλλιών για να ζεσταίνεται το μωρό.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι, είπε, ότι είδε καπνούς, προσπάθησε να πάρει το παιδί αλλά δεν τα κατάφερε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Η 30χρονη μητέρα υποστήριξε ότι πέρασε «μαύρα» παιδικά χρόνια αλλά και δύσκολες στιγμές στο πλευρό της θετής της μητέρας και πως από τα 11 της υφίστατο κακοποίηση σχεδόν σε καθημερινή βάση από τον σύντροφο της θετής της μητέρας.