Το οικογενειακό δράμα πίσω από την τραγωδία στη Βάρκιζα – Το βρέφος κάηκε ζωντανό

Το οικογενειακό δράμα πίσω από την τραγωδία στη Βάρκιζα – Το βρέφος κάηκε ζωντανό

Η 30χρονη μητέρα είχε χάσει κι άλλο παιδί

Στοιχεία που συγκλονίζουν είδαν το φως της δημοσιότητας για την τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Βάρκιζα όταν ένα βρέφος κάηκε ζωντανό μέσα στο διαμέρισμα που πήρε φωτιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη 01:21 τα ξημερώματα όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου επί της οδού Έριδος, στη Βάρκιζα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, απεγκλωβίστηκε νήπιο χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα έμενε η μητέρα, 30 χρόνων με την 1,5 ετών κόρη της. Η φωτιά ξέσπασε όταν η μητέρα δεν βρισκόταν, μέσα στο σπίτι. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» η μητέρα εκείνη τη στιγμή βρισκόταν ακριβώς από κάτω σε αυτοκίνητο μαζί με φίλο της, οδηγό ταξί ο οποίος δηλώνει και θετός πατέρας του βρέφους σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Μαζί σου».

Η μητέρα, μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, υπέστη σοκ και άρχιζε να φωνάζει στους πυροσβέστες να σώσουν το παιδί της. Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 30χρονη είχε τρία παιδιά. Το πρώτο παιδί της το είχε πάρει η πρόνοια και βρίσκεται σε ορφανοτροφείο, το δεύτερο παιδί είχε πεθάνει από κάποια σπάνια ασθένεια, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ενώ άλλες πληροφορίες λένε ότι πέθανε από ασιτία. Ήδη σχηματίζεται δικογραφία, η οποία εντός της ημέρας θα φτάσει στον εισαγγελέα.