Σάπιζε μέσα στο διαμέρισμα το πτώμα στο Χαλάνδρι – Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Σάπιζε μέσα στο διαμέρισμα το πτώμα στο Χαλάνδρι – Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Το πτώμα ήταν τυλιγμένο σε σεντόνι με δεμένα τα χέρια

Η έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα καθώς και η καθυστέρηση του ενοικίου για τον μήνα Ιανουάριο ήταν τα δύο στοιχεία που έκαναν τους κατοίκους και τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος στο Χαλάνδρι να απευθυνθούν στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα όταν άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος. Αντίκρυσαν το πτώμα σε προχωρημένη σήψη τυλιγμένο σε σεντόνι και τα χέρια δεμένα.

Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ υπήρχε ένα τραύμα στο κεφάλι και εξετάζεται αν ο θάνατος προήλθε από αυτό.

Το πτώμα βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ισόγειο πολυκατοικίας στην οδό Κονίτσης, στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το πτώμα ανήκει πιθανόν σε Έλληνα, και όπως όλα δείχνουν ο άνδρας έπεσε θύμα δολοφονίας.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, το ενοικίασε τον Σεπτέμβριο σε ένα Έλληνα και την Γερμανίδα σύντροφό του,

Όπως ανάφερε ο άνδρας τον είχε ενημερώσει ότι στα τέλη Δεκεμβρίου θα έκαναν ένα ταξίδι στη Γερμανία. Στις αρχές Ιανουαρίου η γυναίκα του έδωσε το ενοίκιο και από τότε δεν ξαναείδε το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια έψαχναν τον άνδρα φίλοι του, καθώς και η πρώην σύζυγός του.

Έχει ήδη ληφθεί DNA από συγγενείς του άνδρα που είχε ενοικιάσει το διαμέρισμα προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση. Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν την Γερμανίδα σύντροφό του.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Χαλάνδρι όπου βρέθηκε το πτώμα

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα», είπε ότι η τελευταία φορά που είδε το θύμα ήταν γύρω στις 18 Δεκεμβρίου, ενώ στα τέλη Δεκεμβρίου είχε συναντήσει την Γερμανίδα σύντροφό του 64χρονου, προκειμένου να του δώσει το ενοίκιο.

«Είχα να τον δω από 18 Δεκεμβρίου που μου είπε ότι θα έφευγε για Γερμανία. Γύρω στις 5 Ιανουαρίου εμφανίστηκε η σύντροφός του, μου έδωσε το ενοίκιο. Έβλεπα να είναι κλειστό το διαμέρισμα αλλά τους αναζητούσαν διάφοροι. Τους αναζητούσαν από τη δουλειά. Μου έστειλε μήνυμα κάποιος κοινός γνωστός και μου είπε ότι τον αναζητούσαν. Τον αναζητούσε και η εν διαστάσει σύζυγός του» είπε και πρόσθεσε:

«Έβλεπα κλειστά τα πάντα, δεν μπορούσα να ξέρω τι συμβαίνει. Χθες που έφτασα στο σπίτι μου, είχε μία έντονη μυρωδιά. Πλησίασα στο ισόγειο που διέμενε ο 64χρονος και εκεί κατάλαβα ότι η μυρωδιά προερχόταν από εκεί γιατί ήταν εντονότερη. Στο διαμέρισμα μπήκε μόνο η αστυνομία, μου είπαν ότι ήταν δεμένο και τυλιγμένο με σεντόνια και κουβέρτες», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Χρήστος Λιντέρης, ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όπου διέμενε ο 64χρονος.