Επιχείρηση ευρείας κλίμακας της αστυνομίας στους πέντε νομούς της Πελοποννήσου

Επιχείρηση ευρείας κλίμακας της αστυνομίας στους πέντε νομούς της Πελοποννήσου

Στους 75 έφτασαν οι συλληφθέντες

Η αστυνομία ενέτεινε τις επιχειρήσεις της ενόψει του Πάσχα. Στο πλαίσιο αυτών των επιχειρήσεων που ως στόχο είχαν την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, αλλά και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποίησε η Αστυνομία και στους πέντε νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχων που έγιναν τις δύο τελευταίες ημέρες σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία και Λακωνία προσήχθησαν στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα 168 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 75, κατηγορούμενοι για διάφορα αδικήματα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων που επικαλείται την αστυνομία, συνελήφθησαν μεταξύ άλλων, τρία άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών, 14 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, εννέα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, ένα άτομο, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καλαμάτας, για ανθρωποκτονία, δύο άτομα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ένα άτομο για παράβαση του νόμου «Περί Προστασίας Αρχαιοτήτων» κ.ά.

Επίσης, έγιναν έλεγχοι σε 729 αυτοκίνητα και βεβαιώθηκαν 333 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ συνελήφθησαν 23 άτομα για παραβάσεις του ΚΟΚ.