Τα σενάρια Σάντος ενόψει Λίχτεσταϊν

Κανονικά πήρε μέρος στην απογευματινή προπόνηση ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, σε αντίθεση με τον Γιώργο Σαμαρά. Παγιώνει το 4-3-3 ο Σάντος με τον Μήτρογλου στην κορυφή.

Πριν από λίγη ώρα τελείωσε η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας στον Άγιο Κοσμά και ο Φερνάντο Σάντος είδε τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να προπονείται κανονικά, παρά το γεγονός ότι χθες αγωνίστηκε για πάνω από μία ώρα στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αρη, ενώ το πρωί είχε ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Σε αντίθεση με τον Παπαδόπουλο δεν προπονήθηκε ούτε το απόγευμα ο Σαμαράς, ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού. Αλλωστε ο ηγέτης της Σέλτικ δεν μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν διότι είναι τιμωρημένος, όπως και ο Σαλπιγγίδης.

Φουλ επίθεση και 4-3-3 ετοιμάζει ο Σάντος

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και στην απογευματινή προπόνηση δεν άλλαξε το 4-3-3, το οποίο τον είχε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο στο φιλικό με την Αυστρία τον Αύγουστο. Μάλιστα και στην πρωινή αλλά και στην απογευματινή προπόνηση είχε την ίδια εντεκάδα στους θεωρητικά βασικούς.

Τη θέση του τερματοφύλακα φαίνεται να κρατά ο Ορέστης Καρνέζης, αν και ο Σηφάκης δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Παπασταθόπουλος και Σιόβας, δεξί μπακ ήταν ο Τοροσίδης και αριστερό ο Χολέμπας.

Την τριάδα στη μεσαία γραμμή αποτελούσαν οι Κατσουράνης, Μανιάτης και Ταχτσίδης, ενώ στην επίθεση δεξιά ήταν ο Κονέ, αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος και στην κορυφή ο Μήτρογλου ο οποίος αρπάζει την ευκαιρία μετά τα δύο γκολ του στην Αυστρία και την γενικά καλή του εικόνα. Ενώ ο επιθετικός του Ολυμπιακού προέρχεται και από το πρόσφατο χατ τρικ στη Λιβαδειά σε λιγότερο από μισή ώρα αγώνα.

πηγή: novasports.gr