Η απειρία της εθνικής Νέων κόστισε την πρόκριση

Η απειρία της εθνικής μας ομάδας της κόστισε την πρόκριση κόντρα στο Ουζμπεκιστάν.

Στο στάδιο Καμίλ Οζάκ του Αντέπ, η εθνική ομάδα κάθε άλλο παρά έτοιμη φάνηκε και μάλιστα, έμοιαζε να έχει επαναπαυθεί στην απουσία του Γιαμσίντι Ισκαντέροφ από την ενδεκάδα των Ουζμπέκων.

Τουναντίον, ο Μασκαλίεφ ήταν η κινητήριος δύναμη της ομάδας του Ουζμπεκιστάν, η οποία θα βρει μπροστά της τη Γαλλία, η οποία, με τη σειρά της, απέκλεισε τη διοργανώτρια Τουρκία. Για τον παίκτη αυτόν, που "όργωνε" το γήπεδο, η Εθνική μας ομάδα δεν είχε απάντηση.

Ο Σταφυλίδης ισοφάρισε προσωρινά, όμως Γιαννιώτας, Μπάλας και Μπουχαλάκης ήταν εκτός φόρμας. Η αλλαγή εισόδου του Μπουγαΐδη που επιχείρησε ο Τσάνας "δε βγήκε" και μάλιστα, ώθησε σε λάθη.

Το Ουζμπεκιστάν υποτιμήθηκε και προκρίθηκε χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, εξαιτίας και ατομικών λαθών.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης απέδειξε ότι πρέπει να περιορίσει την επιθετικότητά του και την ευκολία στις κάρτες και θα γίνει σπουδαίος στόπερ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, τον γλυκοκοιτάζουν -με αφορμή και τη συγκεκριμένη διοργάνωση- σύλλογοι ενός πρωταθλήματος που του ταιριάζει: του ιταλικού.

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, θύτης του δεύτερου -και καταδικαστικού- πέναλτι, έδειξε ότι στα μειονεκτήματά του συγκαταλέγεται το αβίαστο λάθος.