Οι εκλεκτοί του Σάντος με τη Βοσνία

Το μεγαλύτερο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θέλει να κάνει απόψε η Εθνική απέναντι στη Βοσνία στη Ζένιτσα. Ενδεχόμενη νίκη θα φέρει τη γαλανόλευκη στην κορυφή του ομίλου και σε απόσταση τριών βαθμών από τους βασικούς ανταγωνιστές της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως και η ισοπαλία είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί μπορεί μεν οι Βόσνιοι να έχουν αποκτήσει σαφές προβάδισμα στη διαφορά τερμάτων (αυτό είναι το κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας κι όχι τα μεταξύ των δύο ομάδων αποτελέσματα), ωστόσο έχουν πιο δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δύο ματς με τη Σλοβακία και εκτός έδρας αποστολές σε Λετονία και Λιθουανία.

Για την Εθνική μας κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ορέστης Καρνέζης. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Τζαβέλας.

Στον άξονα αμυντικό χαφ θα είναι ο Τζιόλης με εσωτερικούς μέσους του Καραγκούνη και Κατσουράνη. Δεξιά θα πάει ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Χολέμπας και μοναδικός προωθημένος ο Σαμαράς.

Με πληροφορίες από sport-fm.gr