Ο Σάντος κάλεσε στην εθνική τον Γιούρι Λοντίγκιν

Αρκετές εκπλήξεις έκρυβε η ανακοίνωση της αποστολής της εθνικής Ελλάδος για τον εκτός έδρας αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία.

Ο Φερνάντο Σάντος απέκλεισε από την αποστολή τους Στέφανο Αθανασιάδη, Σωτήρη Νίνη, Νίκο Σπυρόπουλο. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Στέλιος Μαλεζάς, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Φάνης Γκέκας, Αβραάμ Παπαδόπουλος. Έκπληξη θεωρείται η κλήση του νεαρού τερματοφύλακα της Ξάνθης, Γιούρι Λοντίγκιν.

Η έλλειψη αριστεροπόδαρων από το ρόστερ τον έκανε να πάρει την απόφαση να ενισχύσει την ομάδα με έναν ακόμη μέσο, τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Δίνει, έτσι, την ευκαιρία στον ποδοσφαιριστή της Ρόμα να τεστάρει το κατά πόσον μπορεί να βοηθήσει την εθνική μας ομάδα σε ένα δύσκολο παιχνίδι, στη Ζένιτσα (22/03/2013 και ώρα 21:45).

Aναλυτικά, η αποστολή:

Καρνέζης, Σηφάκης, Λοντίγκιν, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μανιάτης, Χολέβας, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κονέ, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική έχει κερδίσει τη Βοσνία με σκορ 4-0 στο ίδιο γήπεδο στις 11 Οκτωβρίου 2006 για τα προκριματικά του Euro 2008.