Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του προπονητή της Μπάρτσα

Η πιο ύπουλη αρρώστια χτύπησε ξανά τον Τίτο Βιλανόβα. Στον τεχνικό της Μπαρτσελόνα είχε διαγνωστεί καρκίνος στην καρωτίδα και πριν 13 μήνες είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου. Δυστυχώς, όμως, το σοβαρό αυτό πρόβλημα έκανε και πάλι την εμφάνισή του. Ο τεχνικός ηγέτης της καλύτερης ομάδας του κόσμου είναι αναγκασμένος να ξεκινήσει θεραπεία για να αντιμετωπίσει τη νόσο και φυσικά να υποβληθεί άμεσα σε νέα χειρουργική επέμβαση, όπως αναφέρει το novasports.gr.

Ο Βιλανόβα είχε κάνει πολλές εξετάσεις το καλοκαίρι όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, αλλά τα αποτελέσμτά τους ήταν καθαρά. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση για το θέμα. Θα προβεί σε αυτή την κίνηση, μετά την προγραμματισμένη σημερινή προπόνηση όταν και θα ενημερώσει ο ίδιος τους παίκτες για την κατάσταση της υγείας του.

Αν και σε αυτές τις περιπτώσεις το τελευταίο που πρέπει να ενδιαφέρει κάποιον είναι ποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της παρέας του Μέσι, οι πληροφορίες -χωρίς να έχει καταστεί δυνατό να διασταυρωθούν από τα ισπανικά ΜΜΕ- θέλουν τον Πεπ Γουαρδιόλα να επιστρέφει στον καταλανικό πάγκο για να βοηθήσει τον αγαπημένο του σύλλογο να ξεπεράσει το νέο χτύπημα της μοίρας σε μέλος της... οικογένειας -μετά από αυτό στον Ερίκ Αμπιντάλ που ευτυχώς επιστρέφει.