Οι επόμενοι στόχοι του Μέσι

Με τα δύο γκολ κόντρα στη Μπέτις, ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 86 μέσα στο 2012 καταρρίπτοντας το στοιχειωμένο ρεκόρ του Γκέρντ Μίλερ, με τα περισσότερα γκολ σε μία ημερολογιακή χρονιά.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα στα 26 του χρόνια, δείχνει ότι κανένα ρεκόρ δεν είναι ασφαλές.

Διαβάστε ποιες άλλες κορυφαίες επιδόσεις κυνηγάει ο Αργεντινός στο προσεχές μέλλον, όπως αποτυπώνονται στο sport-fm.gr.

Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τα σκήπτρα κρατάει ο Ραούλ με 71 γκολ. Ο Μέσι στα μέσα της φετινής σεζόν βρίσκεται ήδη στα 56 (όσα έχει και ο Ρουντ Φαν Νιστελρόι) και έχει όλο το χρόνο μπροστά του να διαλύσει το συγκεκριμένο ρεκόρ, αφού δεν μπορεί κανείς να φανταστεί τη Μπαρτσελόνα να μην αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λίγκ στο άμεσο μέλλον.

Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο Ισπανικό πρωτάθλημα

Το ρεκόρ κρατάει εδώ και πάνω από πενήντα χρόνια ο Τέλμο Ζάρα. Ο θρυλικός επιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο πέτυχε 252 γκολ από το 1940 έως και το 1955. Ο Μέσι βρίσκεται στα 192 και αν συνεχίσει να σκοράρει με αυτούς τους ρυθμούς, αναμένεται να τον ξεπεράσει σε δύο με τρία χρόνια.

Τα περισσότερα γκολ σε Ελ Κλάσικο

Αυτό το ρεκόρ δεν αποκλείεται να σπάσει ακόμα και μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Με τα δύο του γκολ κόντρα στη Ρεάλ στο ματς του πρώτου γύρου έφτασε τα 17 και χρειάζεται δύο ακόμα για να ξεπεράσει τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο.

Πρώτος σκόρερ Εθνικής Αργεντινής
Μπορέι οι επιδόσεις του Μέσι με την Εθνική Αργεντινής να μην συγκρίνονται με αυτές που έχει στην Μπαρτσελόνα, παρόλα αυτά έχει πετύχει 31 γκολ με τη φανέλα της χώρας και κηνυγάει (από μακριά ακόμα) τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα που έχει 56.

Περισσότερα γκολ σε μία αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα

Αυτό το ρεκόρ είναι δικό του και το κρατάει από πέρυσι που είχε πετύχει 50 γκολ. Το αναφέρουμε γιατί με 23 γκολ ήδη σε 15 παιχνίδια έχει πετύχει ήδη ένα περισσότερο από όσα είχε την περασμένη χρονιά στο αντίστοιχο διάστημα.