Βουνό τα προβλήματα για τον Δώνη

Το ένα μετά το άλλο έρχονται τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ, αφού και στην τελευταία ουσιαστικά προπόνηση πριν τον αγώνα με το Λεβαδειακό επαληθεύτηκαν οι φόβοι για τραυματισμό του Γλύκου, ενώ και ο Έτο έφυγε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον οπίσθιο κνημιαίο μυ.

Ο Βραζιλιάνος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή παραμένει αμφίβολη και θα κριθεί μετά τις αυριανές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί.

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Γλύκο, ο Βολιώτης τερματοφύλακας έχει υποστεί τράβηγμα, που θα τον αφήσει εκτός για 12-14 μέρες και αργότερα θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Κατσικάς και Γκαρσία συνέχισαν με πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Ουρουγουανός γυμνάζεται ατομικά. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τεχνικής, ευκινησίας, ατομικών δεξιοτήτων, ενώ έγινε και διπλό ανάμεσα σε τρεις ομάδες σε μικρό χώρο

Την αποστολή που επέλεξε ο Δώνης αποτελούν οι:

Χακόμπο, Γιακουμής, Έτο, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης, Αποστολόπουλος, Κουμάλο, Ιντζίδης, Στάμου, Κάτσε, Φωτάκης, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Λάζαρr, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Λόρενς, Αθανασιάδης, Πέλκας, Γιάννου, Πόποβιτς.

Εκτός έμεινε και ο Γιώργος Γεωργιάδης που είναι ακόμη ανέτοιμος.