Επικείμενη συμφωνία Κατσουράνη-ΠΑΟΚ και στο βάθος Γκέκας

Πράξη τις υποσχέσεις του για ηχηρές μεταγραφές το Γενάρη φαίνεται πως κάνει ο Ιβάν Σαββίδης.

Πολύ κοντά σε συμφωνία για συμβόλαιο 1,5 χρόνου με το Δικέφαλο του Βορρά είναι ο Κώστας Κατσουράνης. Το news.gr είχε γράψει πριν αρκετό καιρό για την προσέγγιση της ομάδας της Θεσσαλονίκης από την πλευρά του παίκτη.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ΠΑΟΚ και Κατσουράνης ήρθαν πολύ κοντά χάρη στον άλλοτε συμπαίκτη του Κατσουράνη στην εθνική ομάδα, Ζήση Βρύζα, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Λεπτομέρειες για το ποσό που θα εισπράξει από τον Δικέφαλο του Βορρά δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο πηγές από τη Θεσσαλονίκη τονίζουν "ότι ο Σαββίδης δεν είναι διατεθειμένος να του δώσει τα χρήματα που έπαιρνε στον Παναθηναϊκό, αλλά του δίνει την ευκαιρία να εισπράξει ένα περίπου ανάλογο ποσό, παίζοντας παράλληλα σε ομάδα πρώτου διαμετρήματος στο ελληνικό πρωτάθλημα".

Το deal είναι πολύ κοντά σε ολοκλήρωση, αλλά, όπως τονίζει η ίδια πηγή, "με τον Κατσουράνη δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος".

Και Φάνης Γκέκας στον προθάλαμο της Τούμπας

Η δραστηριοποίηση του ΠΑΟΚ επεκτείνεται και στην απόκτηση επιθετικού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του news.gr, ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται σε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον μάνατζερ του Φάνη Γκέκα, Πολ Κουτσολιάκο, καθώς υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών το πρωί της Τετάρτης για ενδεχόμενη μετακίνηση του διεθνή επιθετικού, που βρίσκεται χωρίς ομάδα, στην Τούμπα.