Ψάχνει ομάδα ο Κατσουράνης

Τον μάνατζέρ του Ρότζερ Λίνσε έχει βάλει ο Κώστας Κατσουράνης να αναζητά εντατικά ομάδα για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Λίνσε έχει πελάτες σε όλη την Ευρώπη και δραστηριοποιείται περισσότερο σε Γαλλία, Ιταλία, Ρωσία και Πορτογαλία. Οι προθέσεις του Κώστα Κατσουράνη είναι να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Ο Λίνσε, άλλωστε, ήταν εκείνος που τον πήγε στην Μπενφίκα.

Σίγουρα ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας θα εκδηλώσουν αμέσως ενδιαφέρον να εντάξουν το διεθνή μέσο στο δυναμικό τους από την πρώτη κιόλας μέρα του Γενάρη. Το θέμα είναι αν θα δεχτεί ο 33χρονος αμυντικός χαφ. Πιέζει τον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα σε πρώτη κατηγορία ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

H πιθανότητα της Κύπρου

Ο Λίνσε, ως Ολλανδός, έχει πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ Λάρνακας η οποία έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στροφή προς την αγορά της χώρας της τουλίπας.

Η ομάδα της Λάρνακας έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση στη σεζόν και μοιράζεται την πρώτη θέση στην κορυφαία κατηγορία της Κύπρου με Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ

Γιατί απορρίπτεται η περίπτωση της ΑΕΚ

Ο επόμενος ποδοσφαιρικός προορισμός του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού δε θα είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση δεν καλύπτει ούτε τις φιλοδοξίες του ίδιου, ούτε όμως -κυρίως αυτό- δεν έχει τα χρήματα για να καλύψει τις απαιτήσεις του παίκτη.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Κατσουράνης δεν γνωρίζει κατά πόσο είναι πια αγαπητός από τους οπαδούς του Δικεφάλου μετά το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, η κακή αγωνιστική κατάσταση στην ΑΕΚ κάνει ευκολότερα αποδεκτό οποιονδήποτε ποιοτικό ποδοσφαιριστή.