Για επιθετικό και στόπερ κινείται ο ΠΑΟΚ

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν έναν παίκτη που μπορεί να παίξει πίσω από τον σέντερ φορ, ο οποίος θα είναι σε θέση να δέσει καλύτερο το κέντρο με την επίθεση, που θα έχει την ικανότητα να πατάει την αντίπαλη περιοχή και θα μπορεί να βρει τα αντίπαλα δίχτυα.

Με λίγα λόγια, στον «Δικέφαλο του Βορρά» ψάχνουν έναν ακόμη Λόρενς. Έναν παίκτη, δηλαδή, που θα μπορεί να παίξει στην επίθεση και θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από το «ενιάρι» της ομάδας.

Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό που θέλει ο Γιώργος Δώνης, φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν ψάχνει έναν παίκτη τύπου... Φυτανίδη για να χτιστεί πάνω του η ομάδα και θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί ένας... Κοντρέρας, ο οποίος όταν είχε αποκτηθεί κόστισε περίπου 500.000 ευρώ και ήταν ο ηγέτης στην άμυνα.

Με βάση όλα τα στοιχεία που προκύπτουν σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, όπως αναφέρει το sport-fm.gr, οι «ασπρόμαυροι» δύσκολα θα προχωρήσουν στην απόκτηση παίκτη που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πρώτον δεν μένει κάποιος ποδοσφαιριστής ελεύθερος τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και δεν υπάρχει κάποιος που μπορούν να διατεθούν για χάρη του χρήματα, ώστε να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η παρουσία του Τσιστιακόφ - που είναι γνώστης της ρωσικής και ουκρανικής αγοράς - θα παίξει από εδώ και πέρα μεγάλο ρόλο στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ.