Γλύκος: Ο ΠΑΟΚ δεν είναι έτοιμος για πρωτάθλημα

“Ας είμαστε ρεαλιστές. Αυτή την στιγμή δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο και η ομάδα χρειάζεται χρόνο”, λέει ο ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γλύκος, σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3.

Δείτε τι ανέφερε ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάρου

Για τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της Βέροιας:

“Είναι πολύ δύσκολο να αγωνίζεσαι σε τέτοιο γήπεδο. Είναι θέμα υγείας, το να καταφέρεις να βγεις σώος και αβλαβής από έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο, ενώ με το τέλος του αγώνα σκεφτόμουν αν έχω αγωνιστεί ξανά σε ανάλογο περιβάλλον. Αρχικά φανταστείτε ότι η μπάλα δεν κυλούσε. Μετά από τα πρώτα πατήματα άρχισε να κυλάει η μπάλα, όμως ο χώρος παρέμεινε αντίξοος και έμοιαζε περισσότερο με βούρκο”.

Για το αν έδινε πλεονέκτημα η κατάσταση του γηπέδου στην Βέροια:

“Η Βέροια έπαιζε στην έδρα της και μπορεί να πει κανείς ότι γνώριζε καλύτερα τον αγωνιστικό χώρο, από εμάς. Από την πλευρά μας, δεν έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε σε τέτοιες συνθήκες, χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα της Βέροιας με αυτό που λέω”.

Για τον αν επηρέασε ο αγωνιστικός χώρο στο χαμένο πέναλτι των γηπεδούχων:

“Η Βέροια είχε την ευκαιρία με το πέναλτι, μπορεί και ο αγωνιστικός χώρος να έπαιξε τον ρόλο του όμως έπεσα στην πορεία της μπάλας και είδα ότι πήγαινε έξω. Πάντως σίγουρα μπορεί να πει κανείς ότι έπαιξε ρόλο στο χτύπημα του πέναλτι”.

Για τους βαθμούς που έχει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα:

“Δεν είμαστε ικανοποιημένοι ούτε εγώ, ούτε οι συμπαίκτες μου κυρίως για τα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς'.

Για το εάν είναι έτοιμος να διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα:

“Ας είμαστε ρεαλιστές. Αυτή την στιγμή δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο και η ομάδα χρειάζεται χρόνο. Η έλευση του κ. Σαββίδη θα μας δώσει την ευκαιρία να μπορέσουμε να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό στα μάτια και να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Για τις αλλαγές που υπάρχουν με την έλευση του Σαββίδη και το πριμ:

“Αν ξέρεις ότι θα έχεις τον μισθό σου κάθε μήνα και εντάξει δεν είναι μόνο τα χρήματα… Όταν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου για ότι χρειαστείς, τότε νιώθεις μεγάλη ασφάλεια. Το πριμ δεν σας κρύβω ότι προκάλεσε έκπληξη και σε εμάς. Μας είπε ότι αυτό που ήθελε να δει ήταν ψυχή και πάθος κόντρα στον Ολυμπιακό και για αυτό θεωρώ ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση”.

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

“Το κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος για εμάς και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο στο πρωτάθλημα γιατί από εκεί θα εξασφαλίσουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη”.