Πέντε απόντες για τον ΠΑΟΚ στο κρίσιμο τεστ της Βέροιας

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται την Κυριακή στη Βέροια και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Δικέφαλος του Βορρά στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει στο πλευρό του πάνω από 4.000 φίλους του.

Η διοίκηση της ομάδας, με ανακοίνωση της, ζητά από όσους βρεθούν στο γήπεδο να μην δημιουργήσουν το παραμικρό που μπορεί να βλάψει το σύλλογο.

Ο Γιώργος Δώνης κόντρα στη "Βασίλισσα του Bορρά" δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Λόρενς, Κατσικά, Πάμπλο Γκαρσία και Γεωργιάδη, αλλά και στον τιμωρημένο Χακόμπο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 και συγκεκριμένα τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, ενώ η τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά θα την αποτελούν οι Κωνσταντινίδης, Βιβιάν Ματέους, Κουμάλο και Λίνο.

Ο Φωτάκης θα αγωνιστεί στα δεξιά της μεσαίας γραμμής, ο Ρομπέρ στα αριστερά και ανάμεσα τους οι Κάτσε, Λάζαρ. Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης θα εκκινήσουν στη γραμμή κρούσης.

Με μόνο απόντα τον Ζε Βιτόρ η Βέροια

Στον αντίποδα, τις υπηρεσίες του Πορτογάλου μέσου Ζε Βιτόρ θα στερηθεί τελικά στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής στην προπόνηση της Πέμπτης (29/11) τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα ο τεχνικός της Βέροιας να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Superleague.

Κατά τα άλλα, ο Καλαϊτζίδης δεν αντιμετωπίζει άλλα σοβαρά προβλήματα για το ματς με το Δικέφαλο του Βορρά. Στα θετικά για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως θα μπορεί να υπολογίζει και στον Παντελή Καφέ, ο οποίος εξέτισε τη ποινή του και έτσι θα δώσει το παρών στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.