Ταχτσίδης: “Στην Ελλάδα δε με πρόσεξε κανένας”

Μ' ένα παράπονο πικρό αλλά με τη δικαίωση στα μάτια για το ομολογουμένως επιτυχημένο ντεμπούτο του με το εθνόσημο, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο διεθνής πλέον Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο 21χρονος, συν τοις άλλοις, αποτέλεσε έναν εκ των πρωταγωνιστών του νικηφόρου, με σκορ 1-0, χθεσινού φιλικού αγώνα της Ελλάδος με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο.

"Στην Ελλάδα δε με πρόσεξε κανένας", δήλωσε ο παίκτης της Ρόμα. "Όσο έπαιζα στη χώρα μου, οι δημοσιογράφοι τα έγραφαν τα πράγματα διαφορετικά. "Ο Παναγιώτης παραμένει ίδιος", άκουγα συνέχεια, αλλά γνωρίζω από μόνος μου ότι ως παίκτης είμαι πια διαφορετικός. Στην Ιταλία μου έδωσαν σημασία. Το ίδιο έχει συμβεί και με άλλα παιδιά που έφυγαν έξω και εξελίχθηκαν, όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος", συμπλήρωσε δυσαρεστημένος, αλλά και δικαιωμένος ο Έλληνας μέσος.

Για την ένταξή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης τόνισε: "Θέλω να δώσω στην Εθνική το 100% και θέλω όποτε μου ζητηθεί από τον κ. Σάντος να είμαι έτοιμος να βοηθήσω και να ακολουθήσω τις οδηγίες του".