Ο Ρανιέρι ζήτησε να δει Αστέρα

Η εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης επί της Μάιντς και η πρόκριση που πήραν οι Αρκάδες στην επόμενη φάση του Europa League προκάλεσε το ενδιαφέρον του Κλαούντιο Ρανιέρι

Η εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης επί της Μάιντς και η πρόκριση που πήραν οι Αρκάδες στην επόμενη φάση του Europa League προκάλεσε το ενδιαφέρον του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε το DVD του αγώνα για να «τσεκάρει» τους Έλληνες παίκτες του.

Από τους «κυανοκίτρινους», στην Εθνική μπορούν έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστούν οι Μπακασέτας (που όμως πάει στον Πανιώνιο), ο 23χρονος εξτρέμ Τσοκάνης και φυσικά ο Κουρμπέλης που απασχολεί και την ΑΕΚ.

Εν τω μεταξύ, στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες του Αστέρα, αφού χθες ο Στάικος Βεργέτης τους έδωσε ρεπό μετά τη μεγάλη πρόκριση που πήρα.

Ο προπονητής περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση που θα βρίσκονται ο Ζιγκί Μπαντιμπανγκά και ο Πάπα Σανκαρέ. Ο πρώτος αντικαταστάθηκε στο 29' μια και ένιωσε ξανά σφίξιμο στον μηρό, ενώ ο δεύτερος χρειάστηκε να δέσει το πόδι του για να φύγει από τα αποδυτήρια του γηπέδου.

Πηγή: www.sport-fm.gr