Δείτε την ανάκριση στο Γιώργο Καραγκούνη στο αεροπλάνο της επιστροφής

Ο Γιώργος Καραγκούνης αποτελεί -ευχάριστο, ίσως το πιο ευχάριστο- παρελθόν από την εθνική Ελλάδος και πλέον έχει όλο το δικαίωμα να κάνει... τσαχπινιές.

Στο τελευταίο από τα διαδοχικά αεροπλάνα της επιστροφής, σ' εκείνο από Φρανκφούρτη προς το Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Κώστας Κατσουράνης κάνει τον... δημοσιογράφο και ρωτά τον Καραγκούνη για τις εμπειρίες του από τη μακρά -από το 1999!- πορεία του στην Εθνική ομάδα.

Ο Γιώργος Καραγκούνης, εν πτήσει, απάντησε στις ερωτήσεις των συμπαικτών του, μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ανάμεσα σε όλα, αποκάλυψε ότι ο αγώνας που ήταν σίγουρος ότι θα κερδίσει η Εθνική μας ήταν εκείνος με τη Ρωσία στο Euro 2012, ενώ εκείνο που ήταν ακόμη και για τον υπεραισιόδοξο και υπερφιλόδοξο αρχηγό μας έκπληξη το θετικό αποτέλεσμα ήταν το 1-1 (με ασίστ Τσιάρτα και σουτ Χαριστέα) κόντρα στην Ισπανία, τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2004!

Ο "τυπάρας" ευχαρίστησε πολύ όλους τους συμπαίκτες που είχε στην Εθνική ομάδα -και ήταν πολλοί!- και δήλωσε ακόμη ότι "θα αισθανθεί περίεργα την πρώτη φορά που θα παρακολουθήσει αγώνα της Εθνικής ομάδας ως τηλεθεατής".

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Ελλάδος με την Ακτή Ελεφαντοστού, Ανδρέας Σάμαρης, δηλώνει, προς το τέλος του βίντεο, ότι είναι τιμή του που αγωνίστηκε ως συμπαίκτης του Γιώργου Καραγκούνη.