Σάντος: Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό

Προσγειωμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού ο Φερνάντο Σάντος, τονίζοντας πως “σίγουρα όταν χάνουμε ο πρώτος που στεναχωριέται είμαι εγώ, αλλά και στις νίκες δεν πετάω στα σύννεφα” και διαβεβαιώνοντας πως η Ελλάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο επόμενο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα.

Ο Φερνάντο Σάντος, μάλιστα, κάλεσε όλους τους Έλληνες φιλάθλους να βγουν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν για την επιτυχία.

Συγκινημένοι και πανευτυχείς για τη μεγάλη τους επιτυχία ήταν από την πλευρά τους οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας.

“Καμιά φορά όταν το κάνεις με δυσκολία είναι πιο γλυκό στο τέλος”, δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης, τονίζοντας πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καλύτερο και στα 90 λεπτά του αγώνα, και οι Αφρικανοί δεν άξιζαν την ισοπαλία. “Με τη βοήθεια του Θεού, παλικαρίσια, πήραμε αυτό που αξίζαμε”, ανέφερε.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παρομοίασε την επιτυχία της Εθνικής με την αντίστοιχη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004, ενώ αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που ήθελαν το κλίμα στα αποδυτήρια να είναι κακό, σχολιάζοντας: “Δεν έχουμε τα προβλήματα που παρουσιάζονταν, στο γήπεδο είμαστε μία οικογένεια”.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σχολίασε πως “για μία ακόμα φορά αφήσαμε τους επικριτές μας στην άκρη και κάναμε αυτό που έπρεπε”, υπογραμμίζοντας πως “δε σκεφτόμαστε τις διακοπές, απολαμβάνουμε τη στιγμή και από αύριο σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι”.