ΒΙΝΤΕΟ της Εθνικής μέσα στο αεροπλάνο για Λισαβόνα

Η Εθνική μας ομάδα έφτασε στην Λισαβόνα μετά από μια υπέροχη πτήση. Εξαιρετικό το κλίμα στο αεροσκάφος. Αρκετοί παίκτες πέρασαν μια βόλτα από το πιλοτήριο για να ζήσουν την εμπειρία. 

Λίγο μετά τις 15.00 η εθνική μας ομάδα προσγειώθηκε στην ηλιόλουστη και καλοκαιρινή Λισαβόνα, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία στο πρώτο της φιλικό τεστ ενόψει Μουντιάλ. Η πτήση ήταν φανταστική ενώ και το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι εξαιρετικό.

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους κύριος Ζήσης Πεχλεβανούδης, κατά την απογείωση του αεροσκάφους έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες για νέες επιτυχίες, ενώ σε άπταιστα Πορτογαλικά έστειλε και μήνυμα στον Φερνάντο Σάντος λέγοντας "Κύριε Σάντος σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο Μουντιάλ".

Η "δουλειά" του κυβερνήτη δεν σταμάτησε εδώ, καθώς αρκετοί παίκτες τον επισκέφτηκαν στο πιλοτήριο για να ζήσουν την μοναδική εμπειρία. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος άκουγε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα του έλεγε ο πιλότος, που εξηγούσε τις λεπτομέρειες της πτήσης, αλλά και το πόσο πιο ασφαλές μέσο είναι το αεροπλάνο σε σχέση με το αυτοκίνητο. 

Ο Κώστας Μήτρογλου που κάθισε αρκετά λεπτά μέσα εξέφρασε τις απορίες του σχετικά με τα όσα έχει δει στις ταινίες γύρω από τα αεροπλάνα. Η απάντηση ήταν πως δυστυχώς στις ταινίες δράσης σπάνια ρωτώνται οι κατάλληλοι άνθρωποι για το πως πρέπει να παρουσιάζεται ένα πιλοτήριο με αποτέλεσμα να δημιουργείται λανθασμένη εντύπωση στο κοινό που τις παρακολουθεί. 

Ο Φάνης Γκέκας με την σειρά του ανέλυσε με τον κυβερνήτη τις συνθήκες που επικρατούν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, και το γεγονός ότι συνήθως στο όμορφο νησί οι προσγειώσεις "κουνάνε" αρκετά, ρίχνοντας τον φταίξιμο στον άστατο καιρό που επικρατεί στο Ιόνιο.

Άσφαλώς και η κάμερα του Novasports βρέθηκε στο πιλοτήριο όπου και συνομίλησε με τον κυβερνήτη στα 37.000 πόδια υψόμετρο!

πηγή: novasports.gr