Φαίνεται να χάνει το Μουντιάλ ο Ρανταμέλ Φαλκάο

Μειώθηκαν οι ελπίδες συμμετοχής του Ρανταμέλ Φαλκάο στο Μουντιάλ.

Ο Κολομβιανός επιθετικός της Μονακό εμφανίστηκε αισιόδοξος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα στη Λισαβόνα, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στους χιαστούς και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

"Μου εξήγησαν ότι η κατάσταση μου είναι σοβαρή, αλλά άφησαν ένα μικρό περιθώριο ελπίδας ότι μπορεί να προλάβω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Θα δίνω τα πάντα κάθε μέρα", δήλωσε.

Πράγματι, το πρώτο στάδιο αποκατάστασης ξεκινά άμεσα και θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες.

Ο θεράπων ιατρός του Κολομβιανού φορ, Χοσέ Κάρλος Νορόνια εξέφρασε την άποψη ότι ίσως ο Φαλκάο να προλάβει τον... τελικό του Μουντιάλ, στις 13 Ιουλίου. Θα πρέπει, βέβαια, ο Χοσέ Πέκερμαν, ο προπονητής της εθνικής Κολομβίας, με την οποία θα αναμετρηθεί στη φάση των ομίλων η εθνική Ελλάδος στις 14 Ιουνίου, να πειστεί ότι αξίζει να τον συμπεριλάβει στην 23μελή αποστολή.

Ο Νορόνια συγκεκριμενοποίησε το διάστημα επιστροφής του Φαλκάο στα γήπεδα, όμως η νέα πρόβλεψη έιναι κατά πολύ χειρότερη, καθώς το Σάββατο είχε δώσει 50% πιθανότητες ο επιθετικός των Καφετέρος να προλάβει ολόκληρη τη διοργάνωση.