Φερνάντο Σάντος: Θα μείνει στον πάγκο της Εθνικής ή όχι;

Ο Φερνάντο Σάντος άρχισε πάλι τα... δικά του. Μία μέρα αφότου έτρεχε σαν παιδάκι στον αγωνιστικό χώρο του Arena Nationala του Βουκουρεστίου και αργότερα οι διεθνείς τον κρατούσαν στα χέρια, ο Πορτογάλος θυμήθηκε ότι "του έχουν λείψει οι καθημερινές προπονήσεις και η καθημερινότητα μιας ομάδας".

"Η καρδιά μου μου λέει να μείνω στην Ελλάδα, αλλά στο μυαλό μου υπάρχει και ένα ζιζάνιο", δήλωσε συβιλλικά.

Από την άλλη, στην ΕΠΟ είναι έτοιμοι να του προτείνουν νέο συμβόλαιο και αισθάνονται υποχρεωμένοι, μετά την πρόκριση και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, να τον... δελεάσουν.

Πηγές της ποδοσφαιρικής μας Ομοσπονδίας αναφέρουν ότι "ο Σάντος έχει "υποχρέωση" να παραμείνει και να μας οδηγήσει και στο Euro 2016 στη Γαλλία, ώστε να γίνει ο πρώτος ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας που θα μας έχει οδηγήσει σε τρεις τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων (σ.σ. Παναγούλιας και Ρεχάγκελ μας έχουν πάει σε δύο έκαστος)".

Φυσικά, η απάντηση είναι ότι δεν είναι γνωστό αν το θέλει ο ίδιος...

Πάντως, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, μιας και πανηγύριζε την πρώτη του πρόκριση, δήλωνε: "Ακόμη και τώρα αν θέλει ο Σάντος, μπορεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο".

Η ΕΠΟ σίγουρα θα προτείνει αυξημένες αποδοχές στον Πορτογάλο. Ένα σίριαλ τώρα αρχίζει...