Κύριε Μήτρογλου, πόσο κάνει το…. πολυβόλο σας;

Χορός εκατομμυρίων έχει στηθεί γύρω από το όνομα του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Έλληνας επιθετικός του Ολυμπιακού άρχισε να... πυροβολεί και με την Εθνική ομάδα και ανεβάζει διαρκώς το κασέ του.

Ιταλικές ιστοσελίδες αναφέρουν καθημερινά ομάδες που γλυκοκοιτάνε τον Έλληνα διεθνή. Αρκετοί σκάουτερ που βρέθηκαν στο Γ. Καραϊσκάκης την περασμένη Παρασκευή είχαν τα μάτια τους στραμμένα σ' αυτόν.

Πόσο κοστίζει όμως ο Μήτρογλου και ποια είναι η στάση του Ολυμπιακού; Απ' ό,τι φαίνεται, οι ερυθρόλευκοι δεν επιθυμούν να φράξουν το μέλλον του παίκτη, ωστόσο, το μόνο που δε θα ήθελαν με τίποτα είναι να φύγει ο Μήτρογλου το Γενάρη.

Με τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα, κύπελλο, αλλά κυρίως στην Ευρώπη να βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, για τους Πειραιώτες η φυγή του Μήτρογλου θα ήταν μεγάλο πλήγμα και δεν το επιθυμούν.

Στην τελευταία ανανέωση συμβολαίου του, ο Κώστας υπέγραψε ρήτρα αποδέσμευσης 8 εκατ. ευρώ, την οποία μέχρι πρότεινος ο Ολυμπιακός θα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος αν λάμβανε με αντάλλαγμα την παραχώρησή του.

Πλέον ο Μήτρογλου όμως έχει βγάλει το... πολυβόλο και... πυροβολεί και η τιμή του διαρκώς ανεβαίνει.

Οι Ιταλοί έχουν μέχρι στιγμής μιλήσει για ενδιαφέρον των Μίλαν, Ίντερ, Γιουβέντους, Τζένοα, Φιορεντίνα, Λάτσιο και οι Γερμανοί για τις Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν. Ιταλικά ΜΜΕ κοστολογούν τον Έλληνα διεθνή ακόμη και στα 12 εκατ. ευρώ και... ανοίγουν την όρεξη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ωστόσο, οι πιο προσεκτικοί -και κολλημένοι με τους τύπους- Άγγλοι ίσως να έχουν και δίκιο όταν στέκονται στη ρήτρα του ποδοσφαιριστή και κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ, της Άστον Βίλα, ακόμη και της Λίβερπουλ.

Η Telegraph γράφει ότι ο παίκτης σε εννιά μήνες, ως άλλη... εγκυμοσύνη, θα παίζει στην Premier League.

Αυτό κακοφαίνεται του Ολυμπιακού που θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα, αλλά για την ώρα ο παίκτης και ο μάνατζέρ του δεν προβλέπεται να αναθεωρήσουν τη ρήτρα.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι για τον Μήτρογλου είχαν ενδιαφερθεί και οι Γαλατασαράι και Τραμπζονσπόρ.