Tα κρυφά χαρτιά του Φερνάντο Σάντος

Ο Γιώργος Σαμαράς δεν αγωνίστηκε στο οικογενειακό διπλό του Αγίου Κοσμά για προληπτικούς λόγους. Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Σάντος. Διεκδικούν θέση βασικού οι Σάμαρης και Γκέκας. Πολλοί Ρουμάνοι στον Άγιο Κοσμά.

Στην πρώτη ουσιαστική προπόνηση ενόψει Ρουμανίας, ο Φερνάντο Σάντος δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα της Παρασκευής με την Ρουμανία. Πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αποκλείεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα τον Ανδρέα Σάμαρη που είναι εξαιρετικά φορμαρισμένος. 

Από την άλλη η επιστροφή του πολύπειρου Φάνη Γκέκα, δημιουργεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Φερνάντο Σάντος που έχει επίσης στην διάθεσή του τον "αφιονισμένο" Κώστα Μήτρογλου. Έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο υπολογίζουν ιδιαίτερα οι Ρουμάνοι. 

Στο οικογενειακό διπλό με την μία ομάδα αγωνίστηκαν οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος και Σιόβας στην άμυνα. Στα χαφ οι Σάμαρης, Μανιάτης και Κατσουράνης ενώ μπροστά τους ήταν οι Κονέ, Χριστοδουλόπουλος και Μήτρογλου. Στην άλλη ομάδα ήταν οι Καπίνο, Χολέμπας, Βύντρα, Μανωλάς, Τζιόλης, Καραγκούνης, Νίνης, Ταχτσίδης,Φορτούνης, Σαλπιγγίδης και Γκέκας. Να θυμίσουμε ότι ο Κονέ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής γιατί είναι τιμωρημένος.

Τέσσερα Ρουμανικά συνεργεία στον Άγιο Κοσμά

Οι διπλές αναμετρήσεις της Εθνικής μας ομάδας έχουν πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις και στην Ρουμανία. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως την Τρίτη στον Άγιο Κοσμά βρέθηκαν τέσσερα Ρουμανικά συνεργεία για να πάρουν πλάνα από την προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας, αλλά και συνέντευξη από τον Φάνη Γκέκα για την Ρουμανική τηλεόραση.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Σάντος μετά από καιρό κρατά τόσο ερμητικά κλειστά τα χαρτιά του σε ότι αφορά στα πλάνα του για την εντεκάδα της Παρασκευής. Μάλιστα η αυριανή πρωινή προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό για τους δημοσιογράφους για πρώτη φορά μετά από καιρό.

πηγή: novasports.gr