Εθνική Ελλάδος-Σερβία: Νίκη για νέα αρχή ή αγγαρεία;

Οι Έλληνες διεθνείς έχουν πολλά να αποδείξουν στον φιλικό αγώνα κόντρα στη Σερβία στην Κρήτη.

Η Ελλάδα έσπασε τον αρνητικό ρεκόρ εντός έδρας όλων των εποχών, από ιδρύσεως της Εθνικής ομάδας, με τρεις συνεχόμενες ήττες.

Δε θα ήθελε να το επεκτείνει. Ενδεχόμενη νίκη κόντρα στους Σέρβους, που είναι επίσης ντεφορμέ και "τρέχουν" αρνητικό σερί, θα διασκέδαζε τις εντυπώσεις και θα άφηνε μια αχτίδα αισιοδοξίας ότι η Ελλάδα ίσως καταφέρει τελικά, με βελτίωση της απόδοσής της, να προλάβει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2016.

O υπηρεσιακός ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας, πάντως, δεν έχει βλέψεις για να κρατήσει τη θέση, ωστόσο, τίποτα δεν αποκλείεται από τη στιγμή που στην ΕΠΟ εντείνονται οι πιέσεις προς τον Καραγκούνη να αναλάβει και επειδή δεν έχει δίπλωμα προπονητή, χρειάζεται έναν με δίπλωμα στο τεχνικό επιτελείο.

Στα αγωνιστικά, με τους Γλύκο και Καρέλη νοκ-άουτ, ο Τσάνας, ούτως ή άλλως, δε θα κάνει μεγάλες αλλαγές.

Η τετράδα της άμυνας θα είναι ίδια, με Τοροσίδη, Μανωλά, Μόρα και Καράμπελα, αν και οι κακές επιδόσεις του τελευταίου, ίσως φέρουν τον Λουκά Βύντρα στην ενδεκάδα.

Στη μεσαία γραμμή φανέλα βασικού θα πάρει ο Τζιόλης και θα πλαισιωθεί από τον Κονέ και τον Μανιάτη.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και Γκέκας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μπακάκης, Τασουλής, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μάνταλος, Αθανασιάδης, Κολοβός και Ντίνας και ενδεχομένως, αρκετοί από αυτούς να χρησιμοποιηθούν με το βλέμμα στο μέλλον του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.