Ταχτσίδης για Euro 2016: Τα αποτελέσματα θα έρθουν

"Πιστεύω στη νέα αυτή ομάδα πως θα καταφέρει πολλά. Χρειάζεται υπομονή και θα καταφέρουμε με σωστή δουλειά τα αποτελέσματα που θέλουμε", είπε ο Ταχτσίδης, όταν ρωτήθηκε μπροστά στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ για το ποια υπόσχεση δίνουν οι Ελληνες διεθνείς.

Όσο για το ματς, ο διεθνής χαφ ήταν ξεκάθαρος. "Δεν βγάλαμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής, δεν μας έβγαινε τίποτα, προσπαθήσαμε, αλλά δεν αρκεί αυτό", είπε χαρακτηριστικά.

Για το λόγο που δεν βγήκαν οι φάσεις μετά την αποβολή του Τσίπριαν Μαρικά από το 53', ο άσος της Βερόνα επεσήμανε: "Δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις γκολ, όταν παίζει ο αντίπαλος με δέκα και αμύνεται τόσο στενά. Είχαμε την φάση με τον "Τόρο" να κάνουμε το 1-1 και θα μπορούσε να αλλάξει η ψυχολογία, όμως δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε".

Τέλος για το αν συνιστά άλλοθι το γεγονός ότι το ματς διεξήχθη στις 7 Σεπτεμβρίου σε περίοδο που άπαντες προέρχονται από προετοιμασίες, ο Ταχτσίδης απάντησε: "Δεν είναι δικαιολογία, έπρεπε να κερδίσουμε, είμαστε λυπημένοι", υπογράμμισε.