Ατζούν: «Ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία Παναθηναϊκού και Τερίμ – Σπίτι μου έγινε η συζήτηση με τον Αλαφούζο»

Ατζούν: «Ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία Παναθηναϊκού και Τερίμ –  Σπίτι μου έγινε η συζήτηση με τον Αλαφούζο»

«Έχουμε συνεργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για το πρόγραμμα Survivor, εδώ και έξι χρόνια», είπε σε μέσο της Τουρκίας

Την αποκάλυψη ότι ήταν ο ενδιάμεσος για τον ερχομό του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί με δηλώσεις του σε Μέσο της Τουρκίας. Μάλιστα, ανέφερε πως το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο έγινε στο σπίτι του.

Ο Φατίχ Τερίμ είναι με κάθε επισημότητα ο διάδοχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και από την Τετάρτη (27/12) έπιασε δουλειά στον Παναθηναϊκό. O Γιάννης Αλαφούζος ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να κλείσει το deal με τον 70χρονο τεχνικό και ο «μεσάζοντας» που τους έφερε κοντά ήταν ο Ατζούν Ιλιτζαλί!

Ο Τούρκος επιχειρηματίας και παραγωγός του Survivor μίλησε στην τουρκική ιστοσελίδα bosslardunyasi.com και αποκάλυψε πως ήταν αυτός που πρότεινει τον πολύπειρο κόουτς στον ισχυρό άνδρα του Τριφυλλιού και πως η καταλυτική συνάντηση έγινε στο σπίτι του.

«Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φατίχ Τερίμ είναι πολύ στενοί φίλοι. Με τον Γιάννη Αλαφούζου έχουμε συνεργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για το πρόγραμμα Survivor, εδώ και έξι χρόνια. Αλλά δεν έχουμε άλλη συνεργασία εκτός από αυτό.

Το όνομα του Τερίμ το ανέφερα σε μία συνάντηση που είχα με τον Αλαφούζο. Ναι, ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία τους. Η συζήτηση τους πραγματοποιήθηκε στο σπίτι μου στην Κωνσταντινούπολη. Με το αποτέλεσμα να έχουμε γίνει και οι τρεις συνεργάτες. Είμαι χαρούμενος εάν είχα μερίδιο στη συμφωνία ενός τόσο επιτυχημένο προπονητή, όπως ο Φατίχ Τερίμ.

Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός δεν στέφθηκε πρωταθλητής χάνοντας διαφορά μεγαλύτερη των δέκα βαθμών. Φέτος, όντως είναι δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά δεν έχει νικήσει ούτε σε ένα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα για 14 χρόνια.

Δεν μπόρεσε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και τερμάτισε τέταρτος στον όμιλο του Europa League. Έχασε από τη Μακάμπι Χάιφα, που δεν λειτουργεί ομαλά εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που διψάει για επιτυχία.

Επειδή το ζητούμενο είναι το πρωτάθλημα, δεν είναι παράξενο που ο Αλαφούζος στράφηκε στον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος έχει πετύχει στην καριέρα του και έχει αποδείξει ποιος είναι», ανέφερε ο Mr. Survivor.

Πηγή: gazzetta