Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Ξαφνικά τέλος ο Γιοβάνοβιτς – Αναλαμβάνει ο Φατίχ Τερίμ

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Ξαφνικά τέλος ο Γιοβάνοβιτς – Αναλαμβάνει ο Φατίχ Τερίμ

Ο διάσημος Τούρκος προπονητής δήλωσε ότι έρχεται στην Αθήνα την Τετάρτη για να υπογράψει και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ από την Τουρκία που ήθελε τον Φατίχ Τερίμ να αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό, καθώς ο ίδιος ο Τούρκος προπονητής δήλωσε ότι έρχεται στην Αθήνα την Τετάρτη για να υπογράψει και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

«Ναι, τα νέα είναι αλήθεια. Ήρθαν χθες και συμφωνήσαμε. Πηγαίνω αύριο το πρωί στην Αθήνα. Θα είμαι στην προπόνηση το απόγευμα», δήλωσε σε τουρκικά ΜΜΕ.

 

Ο δημοσιογράφος Μπουρχάν Τσαν Τερζί αναφέρει ότι ο 70χρονος προπονητής έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» και αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια 1,5 έτους.

 

Μάλιστα, αναφέρει ότι ο Τερίμ ζήτησε στην αρχή το συμβόλαιό του να είναι μόνο για έξι μήνες και να πάρει πρώτα το πρωτάθλημα, αλλά μετά από επιμονή του προέδρου του Παναθηναϊκού, η συμφωνία έκλεισε τελικά στον ενάμιση χρόνο.

 

Παράλληλα, ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο άνθρωπος που έφερε πρώτος το θέμα στην επιφάνεια, υποστηρίζει ότι το «τριφύλλι» έλυσε μονομερώς το συμβόλαιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.