Conference League: Έμειναν στο «Χ» ΠΑΟΚ και Άρης – Στον «αέρα» η πρόκριση

Conference League: Έμειναν στο «Χ» ΠΑΟΚ και Άρης – Στον «αέρα» η πρόκριση

Απογοητευτικός ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στο 0-0 στην Τούμπα με την Χάποελ Μπεϊτάρ - Οι «κιτρινόμαυροι» απέσπασαν το 1-1 στην Αρμενία από την Αραράτ

Απογοητευτικό ήταν το ντεμπούτο των δύο εκπροσώπων μας στο Conference League, καθώς καμία από τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης δεν νίκησε, με τον ΠΑΟΚ να παραχωρεί ισοπαλία (0-0) στην Χάποελ Μπεϊτάρ στην Τούμπα και τον Άρη να αποσπά ισοπαλία (1-1) από την αδύναμή Αραράτ στην Αρμενία.

Ο ΠΑΟΚ έχασε πέναλτι στο 12' με τον Σβαμπ, δεν αξιοποίησε τις 4-5 καλές στιγμές του, έμεινε στο 0-0 με τη Μπεϊτάρ που αμύνθηκε μαζικά και θα ψάξει την πρόκριση στην Ιερουσαλήμ την επόμενη εβδομάδα. Η ομάδα του Λουτσέσκου συνέχισε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις και ευκαιρίες, ωστόσο «φώναζε» η απουσία ενός γκολτζή.

Ο Άρης από την πλευρά του εμφανίσθηκε κατώτερος των περιστάσεων στην Αρμενία, έμεινε στο 1-1, αλλά τουλάχιστον ελπίζει στη ρεβάνς στο Χαριλάου, εάν φυσικά εμφανισθεί βελτιωμένος. Μάλιστα, οι παίκτες του Τερζή χριεάστηκε να κυνηγάνε στο σκορ τους αντιπάλους τους, οι οποίοι έφθασαν στο γκολ στο 11΄ με τον Έζα. Το τέρμα αφύπνησε τους «κιτρινόμαυρους», που ισοφάρισαν στο 20΄ με τον Πάλμα, ωστόσο μετά από αυτό έδειξαν να επαναπαύονται και από τύχη απέφυγαν τα χειρότερα.