Αχιλλέας Μπέος: «Όχι» στην ΕΠΟ για να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στον Βόλο

Αχιλλέας Μπέος: «Όχι» στην ΕΠΟ για να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στον Βόλο

«Μάλλον σε πολεμική σύρραξη θα προσιδιάζει παρά σε μείζον αθλητικό γεγονός»

Το σήριαλ με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό Κυπέλλου συνεχίζεται. Μετά την Κύπρο ούτε ο Βόλος δέχεται να φιλοξενήσει την αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Ο Αχιλλέας Μπέος, απάντησε αρνητικά στην ΕΠΟ στην πρόταση να γίνει η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό, καθώς όπως τονίζει ο Δήμαρχος του Βόλου χρέος του είναι να διαφυλάξει την ομαλότητα της ζωής και την ασφάλεια των πολιτών της πόλης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Στο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Νovibet 2022-23 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος απέστειλε την εξής απάντηση.

"Μετά από εκτενή διαβούλευση με φορείς της πόλης του Βόλου, αλλά κυρίως με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, και απαντώντας στο σχετικό αίτημα σας βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας απαντήσω αρνητικά για την προοπτική διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την πόλη μας.

Ο τελικός Κυπέλλου, είναι πεποίθηση μου, ότι πρέπει να αποτελεί μια γιορτή του ποδοσφαίρου, πλην όμως με τις απαράδεκτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, είναι βάσιμη η εκτίμηση ότι μάλλον σε πολεμική σύρραξη θα προσιδιάζει παρά σε μείζον αθλητικό γεγονός.

Χρέος μου είναι να διαφυλάξω την ομαλότητα της ζωής και την ασφάλεια των πολιτών του Βόλου και βεβαίως τα περιουσιακά στοιχεία τους και τις υποδομές της πόλης. Εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν οι αναγκαίες συνθήκες που θα επιτρέψουν να γιορτάζουμε πραγματικά τα αθλητικά γεγονότα και να μην αγωνιούμε για τυχόν συνέπειες"».